12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemHistorierHjemløs mann får sitt første hårklipp på 6 år – se den...

Hjemløs mann får sitt første hårklipp på 6 år – se den utrolige forvandlingen!

- Annonse -

Selv om det er enkelt å ta ting for gitt når man har penger, er det mange der ute som ville være overlykkelige bare for å få litt av de tingene. Denne mannen fikk et etterlengtet hårklipp etter 6 år.

Bilde: Youtube skjermdump

Barberer Chan, driver en YouTube-kanal der han legger ut videoer av hårklipp han gir. Vanligvis legger han ut klipp av alle kundene han har, i tillegg til veiledninger og tips om hvordan man styler herrehår. Dette er utrolig nyttig råd, ettersom mange unge menn kanskje ikke er helt sikre på detaljene når det gjelder stil og selvpresentasjon.

-- Annonse --

- Annonse -

Denne hårklippen er imidlertid helt spesiell. Hjemløse Don har ikke fått en hårklipp på 6 år, og Chan har æren av å gi ham sin første på så lenge. Don småprater med Chan om virksomheten hans. Han spør Chan hvordan han bygget opp virksomheten sin og hva slags planer han har.

Youtube

Denne mannen lever et veldig annerledes liv enn Chan. Og selv om hårklipp er hverdagslige, er de flotte samtalestartere. Vi har alle opplevd at frisører og stylister snakker med oss mens de jobber med håret vårt. Det er det som gjør oss menneskelige – å møte andre mennesker og bli kjent med dem.

Chan gir ham den hårklippen han fortjener. En hårklipp kan tross alt endre mye ved utseendet ditt. Og hvis han noensinne trenger en hårklipp, kan han be Chan om hjelp.
Uten det lange, rotete håret og skjegget ser Don faktisk ut som en kul fyr. Han ser ut som en helt annen person. «Han ser ut til å ha tatt av omtrent 30 år fra utseendet sitt. Han viste seg faktisk å være en ganske pen fyr når du kunne se ham,» sa en kvinne i kommentarene.

Youtube

- Annonse -

Se video av Dons forvandling her:

LES OGSÅ: Therese avslører nye ord om fremtiden – som alle burde få med deg: «jeg er…»

Del gjerne videre slik at flere får med deg denne fantastiske forandringen!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -