Annonse

Hesten har akkurat født et nydelig føll – men plutselig oppdager eieren noe helt spesielt!

Av

Oppdrettere av Saratoga Studs i Sør-Afrika fikk en hel spesielt overraskelse da Daisy, var gravid med sitt første føll. Hun gikk en uke over tiden og angstnivået ble kraftig stigende.
Gjennomsnittlig svangerskapsperiode for hester er 11 måneder. Ofte vil for eksempel hingster bedekke hopper om sommeren, og føllene kommer neste vår. I løpet av månedene som gikk, utviklet Daisy en helt normal graviditet.
Endelig startet fødselen, og Daisy fikk en tøff jobb i nesten 18timer. Men endelig kom det et velskapt lite vakkert føll til verden, og det var alt de hadde håpet på.

Bilde: Youtube skjermdump

Daisy reiste seg opp og var klar til å ta seg av føllet sitt, men så plutselig så det ut til at hun var klar med en ny fødsel.
Hun begynte å presse, men ville ikke legge seg, hun var for interessert i sin nye baby. Bekymret sjekket eieren Daisy for å sjekke etterfødselen, i stedet følte han seg fram og der fant han et føll til, det var tvillinger!

Bilde: Youtube skjermdump

Det andre føllet ble ført forsiktig ut, en liten, pustende mirakel. Og hun gjorde det umiddelbart klart for alle at hun var et bestemt individ. I løpet av få minutter sto hun og prøvde å amme, hennes kampånd var tydelig å se for alle.


Se video av Daisy og hennes vakre tvillinger her:

Del gjerne videre disse vakre føllene med dine venner! Dette er en vakker og rørende historie. 

LES OGSÅ: Hesten får oppleve sjøen for første gang –  Bare vent på den fantastiske reaksjonen!

Relaterte artikler