4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemDyrHesten går bort til kvinnen som ligger i snøen - sekunder senere...

Hesten går bort til kvinnen som ligger i snøen – sekunder senere skjer det utrolige

- Annonse -

Sandy Hodskins, eier av West Meadow Farm i Bradford, New Hampshire i USA, ble nylig populær på sosiale medier etter å ha delt en bedårende video av seg selv og hennes 17 år gamle Kiger Mustang-hoppe «West Wind» som leker i snøen.
I videoen ser vi Sandy lage snøengler i nysnøen mens «West Wind» bestemmer seg for å være med på moroa. De to ruller lekende rundt i snøen, mens hun ler og klapper på sin elskede hest.

Youtube skjermdump

Sandy Hodskins forklarer at hun og West Wind har vært et team siden hun fikk henne som ett-åring, og de studerer Natural Horsemanship sammen.
Natural Horsemanship er en måte å kommunisere med hester ved å bruke psykologi for å få kontakt med dem på alle nivåer, inkludert rekreasjon, trening og konkurranse.

- Annonse -

Sandy og West Winds lekne øyeblikk i snøen er et perfekt eksempel på det spesielle båndet mellom hest og eier som kan oppnås gjennom Natural Horsemanship. Sandys forståelse av West Winds personlighet og ønsker gjorde at de to kunne koble seg sammen på en måte som ga dem begge glede og spenning.

Dette lekne øyeblikket er en påminnelse om viktigheten av å ha det gøy og nyte livet, selv som voksne. Sandy tok seg et øyeblikk til å omfavne de enkle gledene i livet med sin lodne følgesvenn ved sin side.

- Annonse -

Den hjertevarmende videoen har siden gått viralt, og fanget hjertene til dyreelskere over hele verden. Det tjener som en påminnelse om de vakre relasjonene som kan dannes mellom mennesker og dyr.

Se video her:

Del gjerne videre slik at alle dine dyrevenner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Dette er Ingrid Halstensens egne ord etter «Kompani Lauritzen» exit: «jeg hadde..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -