Annonse

Her er hemmeligheten for hvordan du kan gå ned i vekt! Trykk på disse 4 punktene på kroppen – så vil du snart se en forandring!

Av

Et av de største problemene som plager denne verden er helse relatert, nemlig fedme. Det kan føre til hjertesykdommer, depresjon og andre komplikasjoner.

Vitenskapen bruker mange ressurser for å finne ut hvordan man kan kvitte seg med fettet, men vi ser bare ut til å akseptere overvekten.

Det er 4 punkter på kroppen som stimulerer kroppens ulike funksjoner når de masseres, og får fettet til å rulle. Ideen støttes av Modern Reflexology  http://www.modernreflexology.com/most-important-acupressure-points-to-lose-weight/      som tar stilling til at riktig massasje kan hjelpe fordøyelsessystemet, kontrollere appetitten, fremme kroppsbevissthet og dermed føre til vekttap.


Her er de 4 punktene du må massere:

  1. Øret

Tragus. Dette stedet på øret finner du ved å åpne og lukke munnen. Tragus er hvor du føler mest kjevebevegelse. Om du masserer Tragus i 3 minutter 3 ganger daglig aktiveres stoffskiftet ditt og undertrykker appetitten.

 

Bilde: Kilde
  1. Øvre leppe

Masser området på overleppen i 5 minutter to ganger daglig for å unngå spenning.


Bilde: Kilde
  1. Indre albuetrykk

Trykkpunktet som ligger her er forbundet med de store tarmene. Bruk tommelen, og trykk på dette punktet i ett minutt 2-3 ganger daglig for å stimulere tarmens funksjon.

Bilde:

 

  1. Under kneskålen

Dette trykkpunktet er kjent som lang levetid og antas å hjelpe til med fordøyelsen. Noen sier selv at massering av dette punktet kan hjelpe en person til å miste et kilo i uken. Moderne refleksologi anbefaler å bøye foten opp og ned og føle med hånden ved stedet der muskelen beveger seg. Sett press på dette stedet i 2 ​​minutter hver dag for å få de beste resultatene.

Bilde: Kilde

Ifølge Livestrong er det viktig å øke oksygen i kroppen før du begynner akupressur. Det anbefales derfor å ta noen dype puste ved å inhalere og telle til 8 og utånding teller du til 16. Det er for å slappe av i kroppen og øke oksygenstrømmen. Gjenta 10 ganger og start deretter din daglige selv akupressur behandling. Å gjøre dette vil maksimere fordelene.

Del videre for å gi alle dine venner de samme tipsene, de vil garantert takke deg!

LES OGSÅ: Har du høyt blodtrykk? Her er 5 varseltegn du burde vite om høyt blodtrykk!

 Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler