Annonse

Her er 9 ubeskrivelige og morsomme klager fra sinte turister på ferie!

Av

Ferien er årets høydepunkt for mange nordmenn. Enten vi vil slappe av på flotte strender med barna, være aktive og trene eller spise eksotisk mat.
Vi opplever at de aller fleste er fornøyde og koser seg på ferien. Mange drar jo også tilbake til samme sted år etter år.
Er du misfornøyd med noe mens du er på ferie, så si fra så fort som mulig mens du er på ferien.
Men, så har vi de som klager på nesten alt, selv om det kan være helt urimelig klage.
Og klagene kan i grunnen bli ganske morsomme og helt urasjonelle.

Pixabay

Her har vi samlet et knippe klager fra forsikringsselskap og turistbyråer:
• Veiene var så humpete at vi ikke kunne lese guide boken på veien til hotellet. Det gjorde at vi ikke kjente til alle ting som hadde gjort vår reise mye bedre.

• Min mann og jeg bestilte et rom med to senger, men ble plassert i et rom med dobbeltseng. Jeg holder nå dere helt ansvarlig for at jeg er gravid – det hadde ikke skjedd om vi hadde fått det rommet vi bestilte


• Ingen fortalte at det fantes fisker i vannet. Barna ble kjemperedde!

• Stranden har for mye sand. Vi måtte vaske alt da vi kom tilbake til hotellet

Pixabay

• Resepsjonisten på hotellet ble irritert når vi rotet bort vår tredje nøkkel. Det syns jeg var dårlig service!


• Under min reise til Goa i India ble jeg helt kvalm når jeg oppdaget at nesten alle restauranter serverer karri. Jeg liker jo ikke krydret mat!

• Det er sløvt av butikkeiere i Puerto Vallerta å stenge på ettermiddagene. Jeg hadde behov for å kjøpe ting under siestaen – det burde være forbudt!

• Det tok oss 9 timer å fly fra Jamaica til England. For amerikanere tok det gare tre timer å komme hjem. Det er jo ganske urettferdig.

Pixabay

• Det var så mange spanjoler der. Resepsjonisten pratet spansk og maten var spansk. Ingen hadde informert om oss om at det skulle være utlendinger der

Er du uheldig i ferien din, blir skadet eller blir frastjålet verdisakene dine, kan du som regel trøste deg med dette vil bli dekket av reiseforsikringen din.

Det vil si, innenfor rimelighetens grenser!

Del gjerne denne artikkelen med gode venner og bekjente slik at de også får seg en god latter i dag. Og latter forlenger livet!

LES OGSÅ: Blondinen forklarte for sin mann hva som hadde skjedd!Forsidebilde: Pixabay
Kilder: Thomas Vacations, Association of British Travel Agents, Viralking, Lajkat.

Relaterte artikler