Annonse

Her blir hun fanget av kamera i det hun kaster fra seg 7 valper i en søppelcontainer!

Av

I Palm Springs i California, fredag 19. april, ble en kvinne som dumpet fra seg en pose med 7 dagers gamle valper fanget av kamera.
Nå er kvinnen etterlyst av både politi og dyre kontrollen, Riverside County Animal Services, de etterlyser kvinnen og forteller om hendelsen på Facebook.

Bilde: Youtube skjermbilde

Fra overvåkningsvideoen utenfor butikken hvor kamera var ser vi en kvinne med langt mørkt hår, kledd i en mørkblå eller svart topp og skjørt, kaste en pose i en søppelcontainer, like etter klokken 13.00 på fredag.
Videoen viser at kvinnen kommer ut av bilen med en plastpose. Går mot containeren som ble brukt til resirkuleringsmaterialer, åpner lokket og slipper posen opp i og kjører så bort.

Bilde: Youtube skjermbilde

En forbipasserende oppdaget heldigvis hendelsen og kontaktet en butikkansatt som kontaktet «Riverside County Department of Animal Services».
I California kan temperaturene bli fort opp i 30 grader om dagen, så det hadde ikke vært stort håp for valpene om de hadde blitt leggende.

Bilde: Youtube skjermbilde

Valpene ble brakt til en Riverside County dyr campus hvor veterinærer brydde seg om dem.
Alle ungene var ca 3 dager gamle og ble antatt å være terrierblandinger.

Bilde: Youtube skjermbilde

Veterinærmedarbeiderne fra Animal Services tok vare på valpene og lagde en organisasjon for redningsgruppepartnere for å overta flaskeforingsoppgaver.
Se hele klippet her, og se de herlige små valpene som ble reddet!


LES OGSÅ: Se på reaksjonen til denne hunden når han får møte sine valper for første gang!

Relaterte artikler