12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisHenrik Mestad deler trist helsebeskjed - som alle må få med seg:...

Henrik Mestad deler trist helsebeskjed – som alle må få med seg: «Jeg har…»

- Annonse -

En av Norges mest kjente skuespillere, Henrik Mestad (59), har trådt inn i rampelyset med en rekke bemerkelsesverdige roller i filmer, TV-serier og teaterforestillinger siden hans debut tilbake i 1983. Kompisen Jo Nesbø har til og med kalt ham verdens blideste alfahann. Likevel er det en skyggeside ved livet hans som ikke alltid er like synlig. Nå deler han åpenhjertig og ærlig om kampen mot en kronisk sykdom som tidvis kaster skygger over hans ellers så lyse sinn.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Henrik Mestad (@henrikmmestad)

- Annonse -

Den kroniske sykdommen han kjemper mot er migrene, ifølge Se og Hør. Henrik mistenker at hans tidligere hodekollisjoner og slag mot hodet, spesielt under klatring, på teaterscenen og under skikjøring, kan ha spilt en rolle i å utløse migrenen. Mens nevrologer peker på mye hodepine i hans ungdom som en mulig utløsende faktor.

«Jeg har slått hodet altfor mye. Jeg har vært altfor uvøren,
I tillegg til migrene, har han en øyeskade som oppsto etter en netthinneløsning. Skaden fører til tap av syn i området hvor netthinnen har løsnet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Henrik Mestad (@henrikmmestad)


- Annonse -

Lyset i hans sinn kan av og til bli overskygget av de pågående plagene. Han deler at kona har kommentert at han har kortvarige depresjoner, selv om de sjelden varer mer enn en time. Depresjonene kommer ofte av frustrasjon over tilstandene – både migrene og øyeskade.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Henrik Mestad (@henrikmmestad)

Henrik Mestad, som vanligvis stråler av positivitet, har funnet måter å takle og komme seg gjennom sine utfordringer. Selv om kampen mot kronisk sykdom kan være overveldende, står han som et eksempel på styrken i å åpne seg om slike personlige kamper.
Hans ærlige samtale om depresjoner og utfordringer knyttet til migrene og øyeskade, gir et viktig glimt inn i den virkeligheten mange med kronisk sykdom møter daglig.

LES OGSÅ: Jakob Ingebrigtsen med sjokkerende beskjed etter han vant VM-seieren: «Jeg føler ikke…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -