-2.1 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisHenriette Steenstrup deler gladmelding - som mange har ventet på: «Endelig»

Henriette Steenstrup deler gladmelding – som mange har ventet på: «Endelig»

- Annonse -

Henriette Steenstrup er en fremtredende norsk skuespiller og komiker som har satt sitt preg på den norske underholdningsbransjen. Hun har en allsidig karriere som spenner over teater, film og TV.

Steenstrup har deltatt i flere teaterforestillinger og har mottatt anerkjennelse for sitt skuespillertalent på scenen. Hun har også hatt roller i en rekke norske filmer og TV-serier og har blitt kjent for sin evne til å gi liv til ulike karakterer med humor og dybde.

- Annonse -

Hun byr ofte på seg selv, og her har du et herlig innlegg der hun summerer opp hva hun har lært. Lenger ned i artikkelen kan du se henne store gladmelding.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av henriettesteenstrup (@henriettesteenstrup)

I tillegg til sin skuespillerkarriere har Henriette Steenstrup vært en viktig bidragsyter til komedie i Norge. Hun har vært en del av humor-ensembler og deltatt i populære TV-humorprogrammer, og hun har en unik evne til å levere treffende komikk som har fått publikum til å le.

- Annonse -

På Instagram får vi vi ofte et innblikk i hennes hverdag, og hun deler ofte oppdateringer til sine 113.000 følgere. Nå har hun delt en gladmelding hun vil at alle skal få med seg. Dette er hva hun har skrevet med sine egne ord:

– Appreciationpostorama. Its a wrap på Pørni sesong 4 og 5. Den gjengen foran og bak. Det er ikke til å holde ut hvor høyt jeg elsker dem alle. Kan ikke begynne å tagge en gang i tilfelle jeg glemmer noen. Bortsett fra skuespillerne da, på bildene-de må tagges. Hvis ikke blir de lei seg. Og direktøren for det hele @hallvarwitzo du er til å spise opp. Og fotograf @sjur_aarthun ingenting blir noe uten deg. Takk alle. Jeg tror det kan bli fint. Kommer til en skjerm nær deg❤️


Det er nok mange som gleder seg til nye sesonger med Pørni. Her kan du se innlegget hun har delt. Sveip til venstre for å se alle bildene hun har lagt ut.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av henriettesteenstrup (@henriettesteenstrup)

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Dette er datteren Saras hjerteskjærende ord på den spesielle dagen –  Etter Jahn Teigens bortgang

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -