Annonse

Hennes sønn sin tunge hovnet opp etter et besøk hos mormor – Nå advarer moren om faren!

Av

En mamma fra Lancaster i England går nå ut med en advarsel etter at hennes sønn måtte til akutt kirurgi for å redde livet!
Man skulle ikke tro at det å drikke av en vannflaske ville bli en livstruende situasjon, men det er akkurat det som skjedde med denne seks år gamle gutten fra Lancaster.
Riley (6) satt bak i morens bil og drakk ut av Sainsbury’s plast vannflaske da tungen hans satt seg fast i lokket ifølge The Sun. 
Han prøvde å trekke tungen ut, men han klarte det ikke og han begynte å rope til moren, 33 år gamle Clare, som kjørte.


Hun trodde først at han overreagerte, men innså at sønnens tunge virkelig satt fast i lokket og ikke ville slippe taket, melder The Sun.
Clare reiste rett på sykehuset, Lancaster Royal Infirmary, der de forsøkte med flere metoder for å fjerne lokket, men de mislyktes.
I løpet av denne tiden begynte tungen å svulme opp, og legene fortalte Clare at Riley ville kreve større operasjoner og det kan være livstruende, og det var da hun innså at situasjonen var virkelig alvorlig.

«Jeg tenkte hvordan i all verden kan dette hende av en vannflaske» sa moren.
Heldigvis kunne et team på ti leger ta bort flasketoppen, og Riley tilbragte natten på sykehuset for å se at hevelsen gikk ned.
Dager senere var tungen fortsatt sår og hoven, noe som medførte at han fortsatt hadde en talehindring.
Clare ble sjokkert over denne hendelsen og ville dele historien sin for å advare andre foreldre om Sainsbury’s vannflaske.


Hjelp henne å dele denne videre med alle! 

LES OGSÅ: Denne banankaken er helt uten melk, mel og sukker! Den bare smelter på tungen!

Relaterte artikler