22.8 C
Oslo
fredag, juni 18, 2021
Hjem Helse Hennes lille sønn kjemper for sitt liv - Nå deler en knust...

Hennes lille sønn kjemper for sitt liv – Nå deler en knust mamma en stor bekymring!

- Annonse -

Coronavirusutbruddet så langt har spredd seg stort sett over hele landet og verden, og de fleste utviser den forsiktighet som er nødvendig for å unngå spredning av viruset.
I mange tilfeller, når folk oppfører seg på en måte som skader allmenheten må man minne dem på at disse handlingene kan skade andre.

Det anbefales alle med hoste eller feber og selv-isolere seg for å forhindre at Coronaviruset sprer seg. For enkelte mennesker kan symptomene vise veldig milde symptomer, men som kan smitte andre folk før de innser at de er syke.
Nå ber helsepersonellansatte, Sara Hernandez, foreldre om å ta Coronaviruset på fullt alvor etter at sønnen hennes potensielt ble utsatt for viruset.

- Annonse -

Sara Hernandez, beskrev en skremmende situasjon på LoveWhatMatters der den lille gutten hennes slet med å puste og ikke kunne bli testet noe sted i hennes område fordi symptomene hans «ikke oppfylte kriteriene».

Dette skriver Sara på Facebook:
Dette er blodig alvor, mine venner.
Jeg kan ikke være stille mer.
Dette er ikke en rapport fra Kina.
Dette handler ikke om Italia.
Dette handler om landlige Pennsylvania(USA), og hva som har vært ubehagelige overskrifter på nyhetene som nå har blitt forvandlet til mitt eget personlige mareritt.
Da jeg ringte akutten angående Cayden og fortalte dem at vi hadde et eventuelt smittetilfelle av Covid-19, han han var i åndenød og at jeg bare ville advare dem om at vi var på vei, så fikk jeg instruksjoner fra sykepleieren om å IKKE komme til akutten.
Hun ba meg ringe folkehelsemyndighetene og kanskje kunne de sende en ambulanse til hjemmet vårt for å se på ham.

- Annonse -

(Hør, jeg behandler syke babyer på akutten hele tiden. Jeg tar ikke inn min egen sønn hvis han virkelig ikke trenger behandling! Spesielt ikke nå!) Har noen forsøkt å få kontakt med folkehelsemyndighetene den siste tiden? Jeg ringte dem i går og ventet i kø i TO TIMER for å til slutt få snakke med noen som IKKE var leger. De kunne bare gitt meg instruksjoner for gjeldende anbefalinger.

ALT MENS MITT BARN KJEMPET FOR Å PUSTE.
Mitt barn kunne ikke legges inn på det sykehuset som han ble undersøkt på i kveld (akuttmottaket som jeg jobber på, der han fikk fantastisk omsorg) ettersom de ikke hadde noen isolasjonsrom på pediatrisk avdeling. (Sidespor – vårt akuttmottak testet ham ikke for Covid-19. Uansett hva de sier på nyhetene, har vi ikke testet en eneste pasient hittil ettersom vi må ringe en direktelinje og de hver gang svarer at de ikke «møter kriteriene»).

Caydens, leger mente han måtte observeres over natten og ringte akuttmottaket igjen, som NEKTET å legge ham inn umiddelbart, tross legenes vurdering. Min mann kjørte så mitt syke barn en time bort til et annet sykehus der han skal ha blitt undersøkt på nytt PÅ AKUTTMOTTAKET, og selv da, har de gjort det klart at det ikke er sikkert at han kommer til å legges inn.
Vi har et potensielt smittetilfelle av Covid-19 og selv om han har testet positivt for influensa, så er det ikke umulig å ha et annet virus – og bilateral lungebetennelse har vært en vanlig radiologisk oppdagelse ved Covid-19. Du tar ikke risikoer med syke små barn!
Og dere som sier «det er akkurat som influensa» – nå ser dere hvor syke folk kan bli også bare med influensa! Nå legger vi til Covid-19 på det og vi har en absolutt katastrofe.
Dette er bare begynnelsen og det kunne uten tvil ha vært ditt barn. Selv om han ikke har blitt rammet av Covid-19, så påvirker det hans tilgang til helseomsorg dramatisk! VI ER IKKE KLARE.

«Oppdatering: Et annet sykehus har også nektet transportering på grunn av hans potensielle Covid-19-smitte. De aksepterer bare pasienter til pediatrisk med Covid-19-risiko hvis de er i KRITISK tilstand.

Dette handler ikke bare om meg eller min familie, det handler om deg.

Dette er ansiktet til en kvinne som har blitt ti år eldre de siste 15 timene.

Dette er ansiktet til et helsepersonell som går til jobb hver dag med økt risiko for å bli eksponert for sykdommer for å ta vare på deg og dine barn/foreldre/venner.

Oppfordring til alle der ute:
Dette er ansiktet til et medmenneske som BER DEG om å slutte å ha bursdagsfest, slutte å leke med venner, SLUTT Å REISE!
Mens dere alle er irriterte over de midlertidige ulempene og vitser om hvor slitsomt det er å være hjemme med deres barn på uviss tid, så KAN JEG IKKE TREFFE MITT BARN SIDEN HAN ER VELDIG SYK.
Mitt barn får ikke den helsehjelpen han trenger siden folk er REDDE og IKKE FORBEREDT. Vanligvis, hadde det vært en rask innleggelse for 12 timer siden på det første sykehuset vi besøkte.


Denne historien ryster alle. Jeg håper at sønnen hennes får den omsorgen han trenger, og at dette kan være en advarsel for de med mulighet til å forandrer noe nå, og de som fremdeles ikke forstår. Del gjerne videre slik at alle får lest dette sterke budskapet fra moren.

LES OGSÅ: Wenche fra God morgen Norge, har fått et uventet tilbakefall: «Verre i dag…»!

Forsidebilde: Facebook skjermdump

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Gorillaen ser at moren holder sin baby – sekunder senere skjer det utrolige!

I en dyrepark i Boston, USA, så man tydelig at morsbåndet overskrider artene etter...

Programleder Ingrid Gjessing Linhave bryter stillheten fra sykehuset – med den nye beskjeden!

Den folkekjære programlederen for «Melodi Grand Prix» Ingrid Gjessing Linhave(43), måtte tidligere i år...

Prins Harry og Hertuginne Meghan deler et unikt bilde av sønnen!

Prins Harry og hertuginne Meghan feiret sønnens bursdag ved å samle inn penger til...

Jenta måtte amputere begge beina som 8 åring – 25 år senere gjør hun noe ingen hadde forventet

Oksana Bondarchuk hadde ikke den enkleste start på livet da hun ble født i...

Moren deler et oppsiktsvekkende bilde av sin datter – hele verden klør seg i hodet

En mors smarte, tankevekkende bilde av sin lille datter som tilsynelatende sitter "fast i...

Rett før finaleuka i «Sommerhytta»: «Tvillingene føler seg lurt»

Tvillingene Trine og Trude Rishaug Lium har virkelig gjort seg bemerket i årets sesong...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -