Annonse

Hennes hund luktet konstant på nesen hennes – Hunden prøvde å advare henne mot den skjulte faren i nesa!

Av

Lauren Gauthier,42, fra New York grunnla Magic Mission Beagle and Hound Rescue Inc., en organisasjon som redder og gir jakthunder et nytt liv når eieren ikke ser nytteverdien i hunden sin lengre.

En av hundene hun hadde reddet viste sin takknemlighet ved å kunne hjelpe Lauren, hunden forsøkte å gi henne en advarsel om at det var et problem i nesen hennes.

Bilde: Kilde

Lauren hadde riktignok en kvise eller en tett pore på høyre neseving.


«Hver gang jeg satt meg ned i sofaen, begynte hun å kose med meg og begynte å sniffe på den lille kvisen jeg hadde, så ble hun sittende bare å stirre på meg» sier Lauren.

«Når kvisen forsvant, fortsatt hun å sniffe på nesen», fortalte hun til PEOPLE.

«Og jeg tenkte, hvorfor fortsetter du å stikke den våte snuten din borti nesen min. Det var så rart, og endelig bestemte jeg meg, siden hun hadde vært så pågående, for å sjekke ut hva det var»


Bilde: Kilde

Hun gikk til legen for å undersøke hva det kunne være, og hun ble helt sjokkert når legen kunne fortelle henne at dette var hudkreft – basalcellscarcinom
Takket være hundens advarsel om at noe var galt, kunne hudkreften fjernes med en operasjon.

Bilde: Lauren Gauthier/Love What Matters

«Jeg er så takknemlig for «Victoria`s – som sikkert alle forstår, og hun har fått masse kos og klemmer etterpå», sier Lauren.

Nå vil hun advare ungdommer og alle andre som tar solarium

Bilde: Lauren Gauthier/Instagram

«Tenk deg om før du gjør det. Det finnes mange andre alternativ som kan gjøre akkurat det samme, spray tan gjør deg brun uten å risikere å få hudkreft. Skadene du blir utsatt for i solarium er høye, og om du føles lenge til du blir gammel, så må du betale prisen når du er der» sa Lauren til Sweetbuffalo716.com

Del videre for å spre hennes advarsel videre til venner og familie!

LES OGSÅ: På sitt dødsleie vil hun advare andre mot sin hobby – Som til slutt tok livet av henne!

Forsidebilde: Kilde

 

Relaterte artikler