Annonse

Hemmeligheten ble skjult i 1 år – Nå er den triste beskjeden bekreftet!

Av

Eurovision Song Contest vinneren Alexander Rybak og Julie Gaarud Holm bekreftet ovenfor Se og hør tidligere i sommer at det var slutt mellom kjæresteparet. Når de fortalte dette til alle, ville ikke Rybak og fortelle noe om bruddet. Nyheten den gang var at de gikk ifra hverandre hverandre. Men nå kommer det frem at de har holdt det hemmelig i 1 år.

Det har vært lite skriverier i media om bruddet, selv om mange har fattet mistanke.
I den populære podcasten «Bjuda på» åpner Alexander Rybak sin ekskjæreste opp i den siste episoden som heter  «Trusler, hagefest, trophy wife og «dama til» Alexander Rybak».

Dette er noe av det som kommer frem i podcasten i følge TV2:
«Vi fant vel ut at vi var bedre venner enn kjærester på slutten der. Vi var veldig glad i hverandre og alt det der, men det er litt krevende å ha en kjæreste som er såpass mye borte. Vi snakker 200 reisedager i året. Det er jo litt tøft».

Hun åpner opp og forteller om hennes tanker og hva som egentlig skjedde.
Julie (24) sier at det ble vanskelig etterhvert, fordi han reiste så mye, og at de etter hvert sklei ifra hverandre.
De er fortsatt gode venner, selv om Julie har fått seg ny kjæreste. De feiret også nyttår sammen New York.

Dette bildet er delt den 2. januar 2019.


Alexander har hatt mye motgang også helsemessig, men han er med godt mot og oppdaterer fansen veldig ofte igjennom sosiale medier. Dette er et innlegg han delte på sin Facebook nylig.

Da skriver han følgende: 
Suksess kommer ikke fra hygge eller å tro at man er bedre enn andre. Suksess kommer fra disiplin.👌🏼 (pluss litt flaks, som for eksempel når din egen musikal blir satt opp av et kreativt og grandiost teater som Kilden i Kristiansand)❤️
Success doesn’t come from feeling better than others, it comes through discipline.💪🏼 8 years ago I started writing music for the fairytale “Trolle”, and now my dream is becoming a reality with a World Premiere November 28th!❤️ Thank you for supporting me through the years.😘 #kildenteaterogkonserthus #trolle

 

Det er fint å se at de fortsatt klarer å være venner! Du er en flott artist Alexander, og vi setter utrolig pris på all gleden du gir oss igjennom musikken. La oss dele videre for å hylle en fantastisk artist vi virkelig kan være stolte av!

LES OGSÅ: Alexander Rybak avslører nå hva sangen betyr- han tar tårene da han synger den nye sangen «Mom» til sin mamma!


Forsidebilder: Instagram skjermdump / rybakofficial

Relaterte artikler