-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisHelene Spilling i dyp sorg etter det triste dødsfallet: «Du vil alltid..»

Helene Spilling i dyp sorg etter det triste dødsfallet: «Du vil alltid..»

- Annonse -

Kjent for mange som en strålende proffdanser i «Skal vi danse», har Helene Spilling(26) vist seg å være langt mer enn bare en tv-personlighet. Bak det smittende smilet og de elegante dansetrinnene skjuler det seg en utrolig talentfull og dedikert danser som har oppnådd imponerende suksess på dansegulvet.

Foruten hennes imponerende prestasjoner har vi også hatt gleden av å se henne i andre tv-produksjoner og ikke minst den seneste sesongen av «Mesternes Mester». Det er her tydelig at hennes talent og engasjement går langt utover dansegulvet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)

- Annonse -

Men bak den strålende fasaden har det nylig vært en tid preget av dyp sorg for den dyktige proffdanseren. Mandag kveld tok Helene til Instagram for å dele det hjerteskjærende tapet av hennes kjære mormor.
Bildene i innlegget viser øyeblikk av kjærlighet og varme, og tekstene bærer bud om en uslettelig påvirkning som mormoren har hatt på hennes liv.
«Mormor ❤ Vi sees en vakker dag 🌹 Du vil alltid være med oss ❤ 07.08.2023»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)

- Annonse -

I denne vanskelige tiden vil vi gjerne uttrykke våre dypeste kondolanser til Helene Spilling og hennes familie for tapet av hennes kjære mormor. Ord kan ikke alltid lindre smerten, men vi håper at kjærlighet og støtte fra nære og kjære kan gi trøst og styrke i dagene som kommer!

LES OGSÅ: De finner en grotte og lager seg drømmehjem – bare vent til du ser den drastiske forandringen!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -