-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisHelene Spilling deler ny beskjed om sitt forhold Ødegaard: «søkt råd og…»

Helene Spilling deler ny beskjed om sitt forhold Ødegaard: «søkt råd og…»

- Annonse -

Helene Spilling(27), kjent for sin deltakelse i «Skal vi danse» og som proffdanser, har åpnet opp om forholdet til Arsenal-kaptein Martin Ødegaard(24) og hvordan dette har påvirket livet hennes. Paret, som ble offentlig kjent som kjærester i juni, har vakt stor interesse i media, spesielt under Helene Spillings deltagelse i dansekonkurransen. Helene har deltatt i «Skal vi danse» siden 2020 og har vunnet hele 17 norgesmesterskap i dans, samt representert Norge i både EM og VM.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Harlem Alexander (@harlemalexander)

- Annonse -

Helene uttrykker at det har vært utfordrende å balansere oppmerksomheten rundt forholdet med Martin Ødegaard og sin profesjonelle karriere. Hun har følt et ekstra press og fokus på privatlivet, noe som har vært spesielt merkbart i «Skal vi danse» – sammenheng. Til tross for at hun har forsøkt å holde sitt privatliv utenfor konkurransen, har det ikke alltid vært enkelt.

«Ved flere anledninger svarte Harlem på masse spørsmål og ga av seg selv i intervjusituasjonen. Så avslutter journalisten med å rette et spørsmål til meg om forholdet til Martin – og så er det det som ender opp som overskrift. Jeg synes det er trist at det får overskygge alt det fine Harlem har bydd på, sier Helene ifølge klikk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Martin Ødegaard (@odegaard.98)

- Annonse -

Hun legger heller ikke skjul på at det er vanskelig å forholde seg til all oppmerksomheten rundt henne.
«Jeg har selvfølgelig søkt råd og snakket med Martin om det, men jeg har nok hatt piggene litt ute. I hvert fall til å begynne med.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)

Etter «Skal vi danse» har Helenes fokus vært på hennes dansestudio «The Zone – Dance Studio», som hun startet i 2021.
Selv om hun planlegger å arbeide delvis fra England, hvor Martin Ødegaard bor, har hun ingen planer om å flytte dit permanent, men ser for seg en del pendling mellom landene for å opprettholde forholdet.


Vi ser frem til å følge med på deres videre suksess, både på dansegulvet og fotballbanen, og håper at deres fremtid sammen er like strålende som deres talenter.

LES OGSÅ: «Eventyrlig oppussing» med Halvor Bakke varsler om endringer i programmet – dette skjer nå

Del gjerne videre slik at enda flere får med seg denne oppdateringen. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -