10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisHelene Spilling åpner opp om den triste hendelsen: «Det var tungt..»

Helene Spilling åpner opp om den triste hendelsen: «Det var tungt..»

- Annonse -

Helene Spilling (26) er kjent for det norske publikumet takket være hennes prestasjoner i «Skal vi danse.» I 2021 vant proffdanseren konkurransen sammen med partner Simon Nitche.

Men Spilling har hatt en tøff reise til å nå denne posisjonen. I januar var hun en av deltakerne i «Mesternes mester» på NRK, men avslørte at hun først var usikker på om hun ville delta på grunn av mangel på treningsmuligheter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)

- Annonse -

Da hun var 21 år, flyttet Spilling alene til Litauen for å fokusere på dans, men opplevde en tøff personlig toårsperiode der hun kjempet mot depresjon og spiseforstyrrelser. Hun valgte å flytte tilbake til Norge, men følte at det var et nederlag. Hun brukte lang tid på å finne tilbake til seg selv.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)


Til Her og Nå har hun sagt følgende om den tunge periden i livet.
Hun hadde det vanskelig for å få god kjemi med sin dansepartner.

- Annonse -

– Det var ikke en bra dialog med ham. Jeg ble deprimert. Det var en toårsperiode der jeg ikke hadde det noe bra, men jeg valgte å stå i det og tenkte: «Jeg skal få dette til. Det skal bli bedre». Men det ble ikke bedre. Det gikk bare ut over min egen mentale helse.

Hun legger også til:
Etter hvert utviklet jeg spiseforstyrrelser, og derfor flyttet jeg til slutt hjem. Jeg ville egentlig ikke avslutte dansekarrieren, men jeg ble tvunget til å gjøre det. Kroppen og hodet var ikke der det skulle være.

Lykken snudde for Spilling da hun ble tilbudt å delta i «Skal vi danse». Men det var ingen dans på roser da hun fikk tilbudet om å delta.

– Det føltes som et nederlag å flytte hjem. Det var tungt. Det var ikke det jeg ville i det hele tatt, så det tok lang tid før jeg klarte å ta avgjørelsen. Det var runde i tenkeboksen før jeg klarte å gjøre det. Da var jeg ganske i kjelleren, for jeg følte at jeg hadde mislyktes. Jeg fikk det ikke til.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)

Heldigvis så var programmet en stor positiv hendelse i livet hennes. 
Hun har bevist at det er mulig å overvinne utfordringer og oppleve fremgang i livet, selv om det til tider kan være mørkt og trist.


La oss sende henne mange gode og varme klemmer i kommentarfeltet på vår Facebook side. 

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne sterke historien. 

LES OGSÅ: Hun finner en håndskrevet fra naboen som gir henne frysninger! «mannen min kan se deg..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -