12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisHelene Spilling åpner opp med hjerteskjærende beskjed: «jeg ble...»

Helene Spilling åpner opp med hjerteskjærende beskjed: «jeg ble…»

- Annonse -

Proffdanser og TV-profil Helene Spilling(26) har briljert på parketten i «Skal vi danse» med forskjellige amatør dansere i flere år. I årets «Skal vi danse – All Stars» fikk hun en tredje plass med dansepartner Aleksander Hetland(39) i en forrykende danseduell.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)

- Annonse -

Nå er Helene en av deltakerne i «24 stjerners julekalender» på NRK, og allerede på nyåret skal hun være deltaker i «Mesternes mester» på NRK.
I et nylig intervju med Se og Hør forteller Helene åpenhjertig om den vanskelig tiden da hun som 20-åring flyttet til Litauen for å bli danser.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)

«Jeg bodde i Litauen i to og et halvt år, og grunnen til at jeg flyttet hjem derfra var på grunn av depresjon og litt spiseforstyrrelser.
Jeg flyttet dit helt alene og hadde ingen venner eller familie der. Jeg hadde liksom ingen rundt meg, så jeg ble veldig ensom. Og så mistet jeg farfar mens jeg bodde der, noe som ikke hjalp så mye. I tillegg var det en del konflikter med partner og sånne ting, så det lå liksom ikke til rette», sier Helene ifølge Se og Hør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HELENE SPILLING (@helenespilling)

- Annonse -

«Jeg valgte å bli der hver eneste dag, det å fortsette å være der var et valg jeg tok – selv om jeg ikke hadde det bra og det kanskje hadde vært bedre for meg å flytte hjem. Men det er opp til meg og det er mitt ansvar å ta vare på meg selv og passe på at de menneskene rundt meg er bra for meg», forteller Helene.


Selv om vi ikke kan kontrollere alt i livet som skjer med oss og de vi bryr oss om, kan vi kontrollere hvordan vi ønsker å reagere.
Livet trenger ikke å være noe som skjer med oss, men noe vi former og kontrollerer. Med tilstrømningen av hendelser som er helt utenfor vår kontroll, er det mange omstendigheter vi har noe å si i.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Husker du de ikoniske skrekktvillingene fra «The Shining»? I dag er de ugjenkjennelige!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -