-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterHeidi Weng vant på målstreken - dette er hennes egne ord etter...

Heidi Weng vant på målstreken – dette er hennes egne ord etter seieren: «Jeg har aldri…»

- Annonse -

Heidi Weng oppnådde en betydelig seier på 10 km klassisk under den nasjonale sesongåpningen i langrenn på Beitostølen. Hun slo Astrid Øyre Slind i en tett sekundstrid, noe som markerte hennes første seier på Beitostølen. Weng, som har hatt en vanskelig periode med sykdom og skader, inkludert koronasykdom, et fall på isen, og krystallsyken, har vist en imponerende tilbakekomst til toppen av langrennssporten.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av H e i d i W e n g (@heidiweng91)

- Annonse -

Etter seieren sa Heidi Weng til NRK: «Jeg har aldri vunnet på Beitostølen. Jeg har mange pallplasser. Det er litt stas. Det som kanskje er mest artig, er at jeg prøvde å roe ned helt og ikke tenke på sekundering. Jeg skal bare gå godt på ski. Det følte jeg at jeg traff på i dag.» Wengs fokus på å gå et kontrollert løp, selv med en ivrig familie som heiet langs løypa, viste seg å være en vellykket strategi​​​​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av H e i d i W e n g (@heidiweng91)

NRKs ekspert Therese Johaug, tidligere lagvenninne med Weng, bemerket at hun nesten aldri har sett Weng gå slik på ski før, og uttrykte glede over det tekniske steget hun har tatt. Fredrik Aukland, en annen ekspert, var imponert over Wengs enorme tekniske og taktiske ferdigheter, og påpekte at hun tar seg tid til å gå godt på ski, noe som er sjeldent så tidlig i sesongen​​.

- Annonse -

Kommentator Jann Post og ekspert Torgeir Bjørn anerkjente også Wengs imponerende prestasjon, med Post som uttalte at det var «et av de beste løpene hun har gått på lang tid», og Bjørn som konstaterte at «Heidi Weng er tilbake!» Denne seieren var særlig betydningsfull etter de vanskelige årene Weng har opplevd, og Johaug understreket at det var «så fortjent» gitt hodeskaden Weng har slitt med​​​​.


Seieren markerer en betydelig opptur for Weng etter noen tøffe år, og gir en sterk indikasjon på at hun er rustet for sesongen og klar for nye utfordringer i verdenscupen. Med denne seieren har Weng vist at hun fortsatt er en kraft å regne med i langrennssporten.

LES OGSÅ: Simon kan ikke tro sine egne øyne da disse barna begynner å danse- bare vent til musikken starter

Del gjerne videre slik at flere kan få ta del i hennes sterke løp. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -