-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemDyrHavnearbeideren kan ikke tro sine egne øyne - da han åpner døren...

Havnearbeideren kan ikke tro sine egne øyne – da han åpner døren til toalettet

- Annonse -

Det var en dag som startet som alle andre for en dedikert havnearbeider. Men det skulle snart bli en opplevelse han aldri ville glemme.
På den travle havnen i Port Elizabeth i Sør-Afrika, oppdaget han noe som fikk hjertet til å hamre og knærne til å svikte under ham, ifølge The Dodo.

Inne på et av toalettene oppdaget han noe som fikk ham til å fryse til is. Bak toalettet lå det en sammenkrøpet ball med pels som tilsynelatende var ubevegelig. Imidlertid ble stillheten brutt av et plutselig knurr, og det var da han innså hva han hadde funnet – en vill karakal.

- Annonse -

Karakalen, som ved første øyekast kan ligne på en gaupe. De kan bli opptil 65 centimeter lange og veie så mye som 20 kilo. Disse fascinerende dyrene finnes hovedsakelig sør for Sahara-ørkenen. Det er sjelden at de observeres i bebodde områder, og det var derfor en sjokkerende overraskelse å finne en i havnen.

Facebook skjermdump

Havnearbeideren handlet raskt og i panikk, og lukket døren til toalettet og ringte umiddelbart etter hjelp. Redningsteamet ble ledet av Arnold Slabbert, en erfaren redningsarbeider for ville dyr i regionen. Selv om Slabbert har reddet mange dyr i nød, var dette hans første møte med en karakal, ettersom de sjelden viser seg i slike områder.

Slabbert mistenkte at karakalen sannsynligvis hadde blitt jaget av mennesker og hadde til slutt funnet tilflukt i havnen.

Facebook skjermdump

- Annonse -

Etter mye omhu og dyktighet klarte Slabbert å fange karakalen og plassere henne trygt i en bur. Mindre enn en halvtime senere var den tilbake i sitt naturlige habitat, hvor hun hører hjemme. Selv om hun var nervøs og forvirret i begynnelsen, fikk hun en ny sjanse til å leve fritt.

LES OGSÅ: Desta Beeder letter på sløret og deler rørende familiebeskjed: «vi har hatt…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne utrolige historien.

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -