12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendis«Harry Potter» - Daniel Radcliffe sjokkerer med nye bilder - bare vent...

«Harry Potter» – Daniel Radcliffe sjokkerer med nye bilder – bare vent til du ser forandringen

- Annonse -

Skuespilleren Daniel Radcliffe, mest kjent for sin ikoniske rolle som «Harry Potter» i filmserien med samme navn, har igjen fanget verdens oppmerksomhet.
Den 34 år gamle skuespilleren er nå aktuell i TBS-serien «Miracle Workers», der han har tatt på seg en bemerkelsesverdig ny rolle som en postapokalyptisk kriger i seriens siste episode. Denne gangen sjokkerer Radcliffe ikke bare med sin prestasjon, men også med sin imponerende fysikk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av DanielR.Germany (@danielradcliffegermany)

- Annonse -

I den siste episoden av «Miracle Workers», som tar publikum med til en verden etter katastrofer, ser vi Radcliffe som karakteren Sid, en kriger i Mad Max-stil. I en scene må han «bli vill» for å beskytte en venn under en kamp, og det er her Radcliffes transformasjon virkelig blir tydelig. Med skinnhansker og muskler som er langt fra hans tidligere rolle som den unge trollmannen, river Radcliffe roboter i stykker og viser en helt ny side av seg selv.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av DanielR.Germany (@danielradcliffegermany)

Den dramatiske forvandlingen har skapt overskrifter verden over og medier som kommenterer hvor langt Radcliffe har kommet fra sin tid som Harry Potter.
Fansen har også reagert sterkt på denne uventede forvandlingen, og Daily Mail skriver at mange ble «lamslått» av det de så på skjermen.

- Annonse -

LES OGSÅ: Skjærebrett kan medføre helsefare ifølge ekspertene –  dette må du få med deg

Hans evne til å ta på seg varierte roller og utfordringer er en påminnelse om hans talent og dedikasjon til sitt yrke. Vi ser frem til å følge Radcliffes fremtidige prosjekter og ønsker han lykke til i sine kommende eventyr!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -