-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisHarlem Alexander røper nye detaljer fra forholdet med Jan Thomas: «Tenk deg...

Harlem Alexander røper nye detaljer fra forholdet med Jan Thomas: «Tenk deg det»

- Annonse -

Jan Thomas og Harlem Alexander har allerede skapt store overskrifter, i det meste de foretar seg. Nylig fikk vi også se Harlem blomstre på TV skjermen i Skal vi danse på TV 2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Harlem Alexander (@harlemalexander)

- Annonse -

Deres kjærlighetshistorie begynte på TV-skjermen under innspillingen av programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i 2019-2020. Denne unike begynnelsen på forholdet deres har siden blitt fulgt av både medier og fans over hele landet.

Nylig delte Harlem en hjertevarmende oppdatering på Instagram om forholdet deres. Han uttrykte sin dype kjærlighet til Jan Thomas, til tross for at de har vært sammen i fire år. Hans ord reflekterer en fortsatt sterk og stormende forelskelse:

«Tenk deg det, etter 4 år så er jeg fortsatt stormende forelsket. Hver gang jeg ser på deg så kiler det i magen❤️ Du betyr alt for meg, selvom du snorker om natten ❤️ elsker deg @janthomasofficial»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Harlem Alexander (@harlemalexander)

- Annonse -

Dette sitatet står som en sterk påminnelse om at ekte kjærlighet kan vare og blomstre, selv under offentlighetens øye. Jan Thomas og Harlem Alexander har bevist at kjærligheten kan blomstre i alle omstendigheter, og deres historie fortsetter å inspirere og glede mange​​​​​​.

LES OGSÅ: Dette er Jan-Egil Granfoss egne ord etter alt som skjer nå: «Jeg har blitt»

Del gjerne videre slik at flere får med seg disse herlige ordene. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -