Annonse

Har gjelden bygget seg opp i det nye året? Slik han du bli kvitt hastegjelden!

Av

Vi handler som aldri før, og kredittkortgjelda har aldri vært større. Vi har også ofte dyrere forbrukslån enn vi behøver. De billigste lånene er som regel sikrede lån som eksempelvis boliglån, men det finnes mange nivåer på renter. Det skal ofte svært lite til før rentene spiser opp økonomien, slik at man får det vanskelig på mange plan her i livet. Men det lar seg gjøre å rydde opp, ved å bruke en sammenligningstjeneste for å kartlegge hvilke alternativer man har.

Pixabay

Det er ikke mange årene siden det var vanskelig å betale med Visa og Mastercard i Norge, og at Bankaxept var eneste alternativ på de fleste utsalgssteder. Nå har nesten hver eneste voksne norske mann og kvinne minst ett kredittkort, og ofte mellom 15-25% effektiv rente. Man kan i mange tilfeller unngå rentene hvis man betaler innen forfall, men betaler man kun minstesatsen hver måned, kan fort renter og rentes rente føre til at man betaler mange ganger det beløpet man har lånt. Mange er ikke klar over at det finnes vesentlig mer behagelige nivåer uten å måtte sikre gjelden i bolig, eller tror det er slitsomt å søke. Mange er til og med redde for avslag, slik at de fortsetter å betale uforholdsmessig dyre renter.

Pixabay

Hos Safedeal.no har man inngått en avtale med finanspartner som snakker med deg og kartlegger ditt behov FØR de kontakter banker og finansinstitusjoner. De har tilgang til en vesentlig del av markedet, og finner svært ofte rimeligere lånevilkår. Til og med i spesielle tilfeller der man allerede har fått mislighold, kjenner de alternativene godt.

LES OGSÅ: Forsikring: Du kan ha blitt lurt – Dette burde du vite!


*Priseksempel:
Eff. rente. 14.45%, 150 000 kr . over  5 år, 
kost = 57 067 kr . Total kost = 207 067 kr*

Relaterte artikler