Annonse

Har du glemt å forsikre ditt kjæledyr? – Da må du vite dette

Av

Disse søte, kosete, lojale og av og til litt rampete hundene og kattene vi blir så glade i, glemmes ofte når vi tar en gjennomgang av forsikringene. I Norge er det ca 1,3 millioner hunder og katter, men så lite som 200.000 av disse er forsikret. Hvis du er en av de som har dårlig samvittighet fordi du ikke engang har undersøkt hva det vil koste å forsikre ditt pelskledde familiemedlem, kan du enkelt innhente pristilbud fra 3-4 forsikringsselskap her: Safedeal.no

Pixabay

I Norge har vi tilnærmet gratis helsevesen. Men det omfatter ikke dyrene våre. Uansett om det gjelder sykdom, skader, medisiner eller den dagen de er så gamle og skralle at de bør avlives humanitært, så er det viktig å ha trygge veterinærer tilgjengelig.


LES OGSÅ: Slik får du Norges billigste forsikring i 2020!

Pixabay

Noen dyr har hyppigere behov for veterinær oppfølging enn andre. Det kan være på grunn av rasen, at de eksempelvis har lett for at tennene råtner, eller hoftene blir dårlige. Husk at dyrene ofte instinktivt forsøker å skjule det dersom de har smerter, fordi det i naturen ville betydd at man er et lett offer eller en svak motstander.

LES OGSÅ: Slik kan du få billigere forsikring til din El-bil!

Du som din flokks alfa burde beskytte dine svakeste. Det å ha en dyreforsikring gjør ofte at man kanskje undersøker mistenkeligheter litt lettere enn dersom man er redd for at regningen blir skyhøy.


Prøv Safedeal.no GRATIS her. 

Relaterte artikler