15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilieHans kone tar med seg en stor hemmelighet i graven -...

Hans kone tar med seg en stor hemmelighet i graven – sannheten blir avslørt etter hennes død, i et brev!

- Annonse -

Det er noe med det å være foreldre som får frem det beste i folk. Å ønske barn velkommen og overøse dem med kjærlighet og hengivenhet er en kilde til uendelig glede for foreldre.
Ben Goeller fra Ohio i USA, var intet unntak fra dette fenomenet. Hjertet hans var fylt med dype faderlige følelser for barnet sitt, til tross for at han kjempet mot traumet ved å ha mistet sin kone. Men det han ikke visste var at livet hadde flere overraskelser i vente for ham.

Bilde: YouTube/OWN

Ben og kona Rondi, hadde vært kjærester fra videregående. De var hodestups forelsket og var nært knyttet til hverandre som 19-åringer. Paret var gift i 21 år og hadde vært sammen mye lenger enn det. Når det gjelder forholdet deres, uttrykte Ben:
«Vi hadde vært sammen lenger enn vi hadde vært fra hverandre.»
På deres 20-års bryllupsdag fortalte Ben at Rondi kom en dag inn på kontoret hans med uventede nyheter – hun var gravid!
Deres to eldste døtre studerte allerede på college, og Ben prøvde sitt beste for å være der for Rondi.

Bilde: YouTube/OWN
- Annonse -

Han fulgte henne ved hvert legebesøk og var til og med ved siden av henne da hun fødte barnet i 1993. Familien Goeller kalte gutten sin «Bryan».
Gledesrusen over å ha fått en sønn skulle snart bli brutt av en ufattelig sorg.
For kona Rondi gikk døde av hjerneaneurisme da Brian var bare fire måneder gammel, og Ben ble etterlatt alene og måtte ta vare på sønnen sin, ifølge dailyadvent.
Ben ble hjemme med lille Brian og dagene gikk med til å passe på han. Sorgen var tøff, og alt rundt han minnet han på den store kjærligheten som han hadde mistet.
Så en dag mottar Ben et håndskrevet brev som ryster deres verden, like før ett års dagen til Brian.

«Vi tror at din sønn er min biologiske sønn, og jeg krever en DNA-test og jeg krever omsorgen. Og i utgangspunktet vil vi gjerne ta sønnen din fra deg»
Ben ble knust og kalte sitt livs verste øyeblikk. Likevel tok han en DNA-test som avslørte en forferdelig hemmelighet, som hans kone trodde hun hadde tatt det med seg i graven – han var ikke Bryans biologiske far!

Ben måtte nå slåss om omsorgen for den sønnen han elsket og oppdro som sin egen sønn helt fra fødselen. Han forteller også at han ikke hadde noen mistanke om at kona hadde vært utro.
Han ansatte privat etterforskere for å sjekke om personen det gjaldt virkelig snakket sant. For Ben var det hele helt utenkelig.
Det viste seg ifølge etterforskeren at mannen som sendte brevet hadde hatt en affære med hans kone nesten 9 måneder.


- Annonse -

Ben tok saken til rettsapparatet og han vant og fikk juridisk omsorg for Brian, med krav om at han skal få treffe sin biologisk pappa.
Se video og hør hele historien her:

LES OGSÅ: Else Kåss Furuset deler hjerteskjærende beskjed med fansen: «Det er ikke lenge til..»

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -