Annonse

Han våkner på feriestedet med blodige merker på hele kroppen – Da innser kona deres store feil!

Av

En turist fikk massive røde merker over hele ryggen etter at han bestilte det han trodde var en avslappende massasje.

Matthew og Candise Raison var på ferie på Bali da de bestemte seg for å bestille massasje via en app, en som kunne kom hjem til dem, de var trøtte og slitne og ville bare være hjemme.

Matthew, ba om en «rød drage» massasje, de visste ikke helt hva det innebar, men trodde det hadde noe religiøs betydning.


Bilde: Facebook

Massøren fortsatte da med en mynt å skjære ut linjer med en mynt bak på ryggen, og insisterte på at kroppen hans ville bli en «rød drage».

Neste dag ble Matthews rygg dekket av store røde merker fra toppen av nakken til halebenet, og de utrolige bildene viser myntenes linjer som spenner over bredden av kroppen skriver Dailymail

Bilde: Kilde

Behandlingen heter Gua sha, en teknikk som brukes i tradisjonell østasiatisk medisin. Det brukes ofte til å behandle muskelsmerter og spenninger, men det har vært begrensede undersøkelser av hvor godt det virker.


Bilde: Facebook

Gua sha er en naturlig, alternativ terapi som innebærer å skrape huden din med et massasjeverktøy, steiner eller mynter, for å forbedre sirkulasjonen. Denne gamle kinesiske helbredende teknikken kan tilby en unik tilnærming til bedre helse, og behandle problemer som kronisk smerte.

Bilde: Kilde

Det stimulerer mikrosirkulasjonen av mykvevet, noe som øker blodgjennomstrømningen. De gjør disse riftene med et glatt kantet instrument kjent som et gua massasjeverktøy. Teknikeren bruker massasjeolje til huden, og deretter verktøyet til å skrape huden din i en nedadgående bevegelse. Gua sha kan bidra til å bryte ned arrvev og bindevev og forbedre bevegelsen i leddene.

Matthew hadde slitt med ryggproblemer de siste tre årene, men etter denne massasjen følte han seg mye bedre.

I følge hans kone gikk det ikke hull på huden selv om merkene var blodrøde, men bare 5 dager etter massasjen var ryggen nesten tilbake til normalen. Du burde tenkte deg om ekstra godt før du tar denne type massasje i fremtiden.

LES OGSÅ: Er du plaget av isjas smerter? Prøv disse enkle tipsene før du tar deg smertestillende!

Del videre slik at flere får vite om dette! Dette kan vær greit å vite om for de fleste! 

Relaterte artikler