14.2 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Mennesker Han tatoverer sin lillebror med Downs syndrom på armen – reaksjonen er...

Han tatoverer sin lillebror med Downs syndrom på armen – reaksjonen er uslåelig!

- Annonse -

Dette er et hjertevarmt øyeblikk når en mann viser sin yngre bor som har Downs syndrom, sin nye tatovering. Han har tatovert ansiktet av broren i munnen på en løve.
Disse guttene fra Rio de Janeiro har sjarmert en hel verden, Rafa storebror, viser en tatovering til sin yngre bror Erick, og den gleden Erick viser er oppriktig kjærlighet og glede!

Guttenes mamma, Soares Sheila postet bildet og videoen på Facebook og hun skrev:
«Se på guttungens reaksjon på den vakre hyllesten, ansiktet hans er tatovert i munnen på en løve. Videoen er spennende, fordi jeg så Rafa spørre Erick om han skulle lage et tøft ansikt»

- Annonse -

Hun postet dette senere: «Mine kjære venner, når jeg postet denne videoen trodde jeg aldri at den skulle nå de dimensjonene den har gjort»
Videoen har blitt sett over 10.000 ganger og folk fra hele verden har kommentert det, og flere har sendt meldinger og viser sin glede og forståelse.
Se videoen her:

Del videre dette sterke og rørende øyeblikket!

LES OGSÅ: Hun er Cheer leader med Downs syndrom! Noen av spillerne så hun ble mobbet, de gav mobberne en lærepenge de sent vil glemme! 

- Annonse -

Forsidebilde: Kilde

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Mobilen til 15 åringen eksploderte – Nå vi han advare andre mot den skjulte faren!

Colton Pingree fra California, USA, sovnet mens telefonen hans sto på lading med en bærbar lader, ifølge Daily Mail. Dette er vel noe mange kan...

Nå forteller Runar Søgaard sannheten om livet med Carola; «Jag har varit tyst i alla år»!

Runar Devik Søgaard (53) er norsk ledelseskonsulent og musikkonsulent og bosatt i Stockholm. Han er viseadministrerende direktør i «The Academy of Scandinavian Leadership», men eier...

Tiril Sjåstad Christiansen deler gode nyheter midt i graviditeten!

Farmen programlederen Tiril Sjåstad Christiansen(25) og Stian Lauritsen gleder seg nå til å bli foreldre. Egentlig skulle paret ha giftet seg og hatt drømmebryllup i...

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...