15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemHistorierHan sparte på ølkorker i 5 år for å gjøre noe helt...

Han sparte på ølkorker i 5 år for å gjøre noe helt spesielt – bare vent til du ser det ferdige resultatet

- Annonse -

En av de mest tilfredsstillende tingene du kan gjøre i hjemmet ditt, er å gjøre det til ditt eget, gjøre det til en refleksjon av din personlighet, verdier, interesser og individualitet.
Du kan male et rom i favorittfargen din, henge kunstverk som snakker til deg, eller sette opp møblene dine på en måte som passer akkurat dine behov.

Akkurat som Chris som har gjort en enorm innsats ved å samle flaskekorker. Chris forteller om kjøkkenet sitt på forumet Imgur at han begynte å samle på ølkorker for fem år siden for å lage sitt eget preg på kjøkkenet.

Bilde: Imgur
- Annonse -

Chris ønsket å krydre kjøkkenet sitt med en fargeklatt. Utseendet på kjøkkenet var rent og moderne, med mye fliser og granitt, men det var en hovedsakelig nøytral fargepalett med som gikk i brunt og svart.

Han lagde en spesialdesignet benkeplate på kjøkkenet som tok nesten 5 år før den kunne ferdigstilles. Den er laget av en samling av tusenvis av flaskekorker, med god hjelp fra venner og familie samlet han på alle typer korker, rundt 2530 ølkorker.

Han valgte å lage et midtpunkt i rommet som umiddelbart ville fange folks oppmerksomhet, men også gjøre det matrelatert.
Korkene på benkeplate krevde nøye sortering, planlegging og arrangering, men til slutt endte Chris opp med et unikt kjøkken som tilfører farger og personlighet til kjøkkenet hans.

- Annonse -

Se video og hør hele historien her:

Dette ble virkelig utrolig stilig, dette er kanskje til inspirasjon for flere.
Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

LES OGSÅ: Kvinnen har fått dødsdommen og ligger i koma –  da hun våkner får hun vite hva kjæresten gjorde!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -