Annonse

Han oppdaget en pose på gjerdet som beveget seg – Innholdet avdekket det tragiske!

Av

Måten noen mennesker velger å forlate sine uønskede kjæledyr er så forferdelig, og man kan lure på hva de tenker på og hvordan de kan være i stand til å gjøre noe så forferdelig med et uskyldig levende vesen.
Disse tre søte nyfødte Collie valpene ble overlatt til å dø i en plastpose. Posen hang på et piggtrådgjerde på siden av en grusvei i nærheten av Donegal i Irland.

Bilde: Facebook

Og dette er ikke engang det mest skremmende med denne historien.
For de som fant valpene, tror at posen ble hengende fast på gjerdet da personen prøvde å kaste de ut i vannet nedenfor for å drukne de hjelpeløse skapningene.

De kontaktet nærmeste veterinær, Smyth’s Veterinary Services og de sendte deretter raskt ut en medarbeider til åstedet, ifølge The Animal Rescue Site.

Han ble overrasket når de åpnet plastposen og fant tre dyrebare nyfødte valper.

Publisert av Ispca Fredag 10. juli 2020

Heldigvis hadde det ikke gått hull i posen, for da ville ha valpene ha falt i bekken og druknet eller dødd før høsten.
Sjefen hos dyreklinikken, Alexander Smyth oppfordrer alle til å ta kontakt med myndighetene om man skulle komme ut for en slik hendelse.
«Misbruk og unødvendig lidelse av dyr er uakseptabelt, og vi oppfordrer alle som har informasjon om slike saker til å kontakte myndighetene. Det må stoppes! Sier Alexander til Irish Mirror.


Det er virkelig ikke greit å mishandle dyr, slik må stoppes! Del videre om du er imot dyremishandling. 


LES OGSÅ: Dyreeieren tror hunden sliter med depresjon –  Men det skjulte kamera avslører en overraskende gjest!

Relaterte artikler