Annonse

Han la ut en selfie med sitt nyfødte barn – men, det kamera fanger opp i bakgrunnen vekket mest oppmerksomhet!

Av

Amanda Bacon og Ken Hardy fikk nylig sitt andre barn, og med stor glede la Amanda ut dette bildet, men det som var i bakgrunnen vekket mest interesse! Hun kalte bildet «morsrollen usensurert»
Dette er et ekte bilde som forteller virkeligheten rundt det å få et barn, det er magisk, men også utmattende og stressende. Og noen ganger morsomt som i dette tilfelle.

Amanda har lagt ut dette bilde på sin Facebook profil og hun skriver:
«Dette er helt usensurert. Jeg deler dette bildet fordi det er ekte. Dette er morsrollen; det er rått, fantastisk, rotete og innmari festlig.
Det å få en baby er bare er en vakker opplevelse, men vi snakker ikke om hva som følger med ved en fødsel, og det er definitivt ikke fotografert nok.
Noen mennesker finner sikkert dette ubehagelig, men hvorfor? Jeg skjønner det ikke! Det er sannsynligvis fordi denne delen ikke snakkes om.
Vi burde alle forsøke å vise og omfavne alle aspekter av fødselen, inkludert øyeblikk som dette. Og gjør det med humor.

Ingen sier velkommen til morskap som en søt liten baby og en gigantisk mamma bleie. Jeg postet dette bilde, ikke min mann».


Bilde: Kilde

Amandas brutalt ærlige innlegg har blitt likt nesten 500.000 ganger og delt mer enn 118.000 ganger.
Hun skriver også om store blødninger etter fødselen, det er det ikke mange som snakker om og flere nybakte mammaer er helt uforberedt på dette.
«Ingen fortalte meg at jeg skulle reise hjem fra sykehuset i bleier» sier Amanda.

Bilde: Kilde

Mange andre mødre skriver om hvordan det var når de fødte og de forteller om graviditeten og alle dets ettervirkninger, og de fleste skriver innleggene med god porsjon humor.
Det viktigste er at det skaper en dialog om en helt naturlig ting.Forsidebilde: Kilde


Relaterte artikler