12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemDyrHan hører plutselig noen rare lyder inni en sko - han tror...

Han hører plutselig noen rare lyder inni en sko – han tror ikke sine egne øyne

- Annonse -

Goran Marinkovic fra Serbia er en ekte ildsjel som brenner for å ta vare på dyr som har havnet på gata av ulike årsaker.
Han har dedikert seg til å redde og gi omsorg til hjemløse dyr, og for tiden har han ansvaret for over 100 av dem. Det som gjør hans innsats enda mer imponerende er at han finansierer dette arbeidet av egen lomme.

Youtube

Han elsker dem ubetinget og gir dem omsorg og kjærlighet. «Jeg redder dyr som er sårbare og som lever på gata. Jeg tar vare på dem fordi jeg elsker dem,» uttalte Goran til Bored Panda.

- Annonse -

Goran Marinkovic, husker spesielt en historie som gjord inntrykk på han.
En dag i mars 2020 fant han en ensom valp som bodde i en grøftekant med bare en sko som beskyttelse. Goran ga valpen navnet Coco og sørget for at hun fikk omsorg og kjærlighet.

Bilde: Youtube

Etter å ha delt historien på sosiale medier, fant Goran til slutt en familie i Tyskland som ønsket å gi Coco et nytt hjem. Coco lever nå et fantastisk liv sammen med familien sin i Tyskland, og Goran opprettholder fortsatt kontakt med henne gjennom jevnlige oppdateringer.

Bilde: Youtube skjermdump

LES OGSÅ: Kvinne forvandler gammel bunkers fra krigen til sitt drømmehjem – bare vent til du ser innsiden

- Annonse -

Goran fortsetter sitt engasjement for å redde andre dyr og finne dem nye hjem. Han mener at hver hund som finner et hjem fra gaten er en seier. Hans dedikasjon og innsats for dyrevelferd er beundringsverdig og inspirerende!

Del gjerne videre med dine dyrevenner.

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -