-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemFamilieHan har seks koner og nå alle skal ha barn: «Jeg vil...

Han har seks koner og nå alle skal ha barn: «Jeg vil ha barn med hver av konene»!

- Annonse -

Arthur O Urso (37 år) fra São Paulo i Brasil har gjort seg kjent for sitt kontroversielle ekteskapsarrangement, hvor han for øyeblikket «gift» med seks kvinner, Luana Kazaki(27), Emelly Souza(21), Valquíria Santos(24), Olinda Maria(51), Damiana(23) og Amanda Albuquerque(28).
Nå avslører han at han planlegger å få en baby med hver av konene sine gjennom surrogati, slik at ingen føler seg utelatt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Arthur O Urso (@arthurourso)

- Annonse -

Arthur håper å utvide familien sin ved å få barn med hver av konene sine, og de vil ha barna gjennom surrogati for å unngå å såre noen av partnerne sine.
Han planlegger å bruke førstekonen Luana Kazakis egg for den første implantasjonen, men håper å få en sønn ved neste graviditet, ifølge LadBible.

«Jeg har en drøm. Mitt ønske har alltid vært å ha 10 koner. Jeg har bare en datter, men jeg vil ha barn med hver av konene mine», sier Arthur.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Arthur O Urso (@arthurourso)


- Annonse -

Han sier at hans kjærlighet for hver av konene hans er den samme, og det ville være urettferdig å ha barn med bare noen få av dem.
Til tross for at flere av konene hans ikke var med på ideen om å få et barn gjennom surrogati i begynnelsen, har de nå alle gått med på det.
Selv om de planlegger å bruke omtrent 500.00 kr. på prosessen, er de også åpne for å vurdere adopsjon i fremtiden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Arthur O Urso (@arthurourso)

Arthur og Luana formaliserte ekteskapet sitt med de andre konene i en katolsk kirke, men det er ikke lovlig bindende siden polygami er ulovlig i landet. Han har gitt alle «ring på fingeren» og omtaler dem som sine koner.
Selv om Arthur O Urso har valgt et kontroversielt ekteskapsarrangement, så ønsker han å utvide familien sin med kjærlighet og omsorg.

LES OGSÅ: «Kompani Lauritzen» Grunde Myhrer med følelsesladet beskjed –  dette sier han

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -