Annonse

Han gikk ned 136 kg i vekt – Nå avslører han hemmeligheten om hvordan han klarte det!

Av

Overvekt og fedme er et kjent problem verden over i dag, og mye kan vi vel skylde på tv og pc som gir en stillesittende hverdag. Det kan være vanskelig å gå ned i vekt, trening kan være et tiltak som ligger langt inne for mange og diett er ikke alltid den rette metoden.

Ofte tar det tid å oppnå resultater og mange gir opp underveis.

Bilde: Kilde

For 3 år siden veide 27 år gamle Pasquale Brocco 275 kg, han spiste bare hurtigmat og hatet all form for fysisk aktivitet som å gå i trapper. Han hadde på dette tidspunktet også en rekke helseproblemer som høyt kolesterol og høyt blodtrykk, og var i ferd med å utvikle diabetes noe som er typisk for personer med overvekt.


Legen gjorde han oppmerksom på at om han ikke endret livsstil raskt, ville han muligens ikke oppleve sin 30 årsdag. Dermed bestemte han seg for at han ikke ville dø og tok grep, noe han ikke angrer på i dag.

Bilde:Kilde

Han tømte skuffer og skap for alt usunt, og erstattet dette med sunne alternativer. I tillegg startet han å gå til butikken i stede for å bruke bilen, og gikk ca 9 km hver dag. Bare av dette gikk han fort ned 45 kg, og han ble overrasket over hvor lett det gikk når han bare fikk begynt.

Som de fleste som prøver å gå ned i vekt var enkelte dager vanskeligere enn andre sier han, men han var fast bestemt på å klare det på tross av dårlige dager og mange skuffelser. Han sier at ikke alle har like mange kilo å gå ned, men det jeg gjorde var bare å ikke gi opp og fortsatte likevel.


Bilde: Kilde

Etter en stund startet Pasquale på treningssenter og der fokuset ble bodybuilding. Til slutt var han nede i 7% kroppsfett, og det er da naturlig at det blir noe overskudds hud. Huden var blitt strukket så mye at han hadde 7 meter med hud som nå bare hang løst.

Etter å ha fortalt sin historie til en plastisk kirurg fikk han tilbud om gratis operasjon for å fjerne huden som nå var til overs. Etter operasjonen måtte han ta en pause fra treningen slik at sårene fikk gro i fred. Dette gjorde han litt nervøs, for han var redd for hvordan kroppen ville reagere etter så mye aktivitet. Han var også redd for at folk ville tro han hadde gitt opp, men han ville vise dem fordi han visste at han var inspirasjon og hjelp for andre i samme situasjon.

Etter påkrevd trenings pause var han tilbake og hadde full fokus mot en bodybuilding konkurranse. Denne vant han, og han fortsatte med å konkurrere. I dag har Pasquale masse tilhenger på sosiale medier, hvor alle er imponert over jobben han har gjort og hva han har klart å få ut av livet sitt.

Bilde: Kilde

Pasquale er stolt av seg selv, og det med god grunn. Han ser bra ut og han føler seg bedre enn noen sinne. Han vet at han har et langt liv foran seg og kan nyte livet fult ut.

Bilde: Kilde

Hans råd er følgende: 

Hvis du vil ned i vekt og komme i form, så sett deg mål og ikke vent med å starte. Hold deg til dette til du en dag kan si «jeg klarte det»!
Gjør det for barna dine, eller gjør det for din partner, men viktigst av alt – Gjør det for deg selv!

Følg gjerne hans side også, for flere tips og triks. 

Del gjerne med dine venner! Slik at flere kan bli inspirert og motivert.

LES OGSÅ: Veide 200 kg, og slanket bort 106 kg! Han er virkelig ikke til å kjenne igjen.

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler