-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemKreative tipsHan fikk over 4 millioner visninger for å dele en enkel metode...

Han fikk over 4 millioner visninger for å dele en enkel metode for rengjøring av frontruten!

- Annonse -

YouTube-innholdsskaperen Chris Notap har gått viralt med sin enkle metode for å rengjøre innsiden av frontruten på en bil, og hans video har nå samlet imponerende 2 millioner visninger. Å rengjøre innsiden av frontruten kan være en utfordrende oppgave på grunn av dens ugunstige vinkel, men Chris viser oss hvordan det kan gjøres med letthet.

Frontruten på en bil er en av de mest utfordrende delene å rengjøre på grunn av sin skrå vinkel og plasseringen inne i kjøretøyet. For å sikre at hver del blir grundig rengjort, må man ofte posisjonere seg riktig inne i bilen.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Chris Notap, kjent for å dele praktiske tips og triks på sin YouTube-kanal, har tatt på seg oppgaven med å gjøre denne vanligvis utfordrende jobben enklere for alle.
I videoen viser Chris trinn for trinn hvordan man kan oppnå et skinnende rent resultat. Fra valg av rengjøringsmidler til riktig teknikk for å nå alle hjørner og kanter, gir han en omfattende guide som har hjulpet millioner av seere med å takle dette irriterende husarbeidet.

Se video her:

LES OGSÅ: Vår Staude raser etter det skremmende som har skjedd: «nitrist og ekkelt»

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -