15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemHistorierHan fikk brått og uventet smerter – skjult kamera avslørte den skremmende...

Han fikk brått og uventet smerter – skjult kamera avslørte den skremmende sannheten om kona som vil ta livet av han!

- Annonse -

Hudlege Yue «Emily» Yu(45), fra Sør-California i USA, er anklaget for å ha hatt flytende avløpsrens i ektemannens te, og ble tiltalt av en storjury for de påståtte forbrytelsene.
Hun står overfor tre tilfeller av forgiftning, ett tilfelle av vold i hjemmet med skade, og hvis hun blir dømt på alle punkter får hun en maksimal straff på åtte år og åtte måneder, sa Orange County District Attorney’s Office i en uttalelse.

Bilde: Youtube skjermdump

Ifølge uttalelsen ble stoffet som ble samlet inn av Yus mann funnet å være i samsvar med avløpsrens.
Mannens advokat fortalte at klienten hans først begynte å merke en kjemisk smak i drikken i mars og snart utviklet symptomer som førte til at legen hans diagnostiserte ham med øsofagitt, magesår og gastritt.
Advokaten sa at mannen hadde tatt opp videoer av kona som hadde tilsatt avløpsrens i drikken hans hjemme i Irvine tre ganger i juli. I en av videoene fjernet hun plastfolien som dekket drikken hans, helte avløpsrens i den og dekket den igjen, ifølge people.

- Annonse -

Mannen søkte om skilsmisse og ba om omsorgsovertakelse for deres to barn dagen etter arrestasjonen av Dr. Yu. Myndighetene sa at tiltalen krever at hun selv melder seg til Medical Board of California, som vil avgjøre om hun kan fortsette å praktisere som lege.
Advokaten til Dr. Yu har avvist anklagene og hevder at hun har blitt feilrepresentert. Hun anklager mannen for å prøve å få et overtak i skilsmissesaken. Dr. Yu ser frem til dagen i retten når sannheten endelig vil komme frem», sa advokaten.

Se video og hør den dramatiske historien her:

LES OGSÅ: Agnete Husebye med følelsesladet beskjed etter finalen: «jeg føler meg..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -