-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemFamilieHan er 20 år og skal endelig få vite hvem moren er...

Han er 20 år og skal endelig få vite hvem moren er – han får sjokk da han ser hvem det er

- Annonse -

Benjamin Hulleberg(20) ble fortalt av adoptivforeldrene om adopsjonen da han var ung og begynte snart å søke etter henne, uten å vite at hun hadde lett etter ham samtidig.
Foreldrene fortalte at Benjamins biologiske mor ble gravid med han da hun bare var 15 år gammel. Hun hadde hverken penger eller nettverk, så for å gi han en trygg oppvekst tok hun derfor den vanskelige avgjørelsen om å adoptere han bort til et hjem hun trodde var mer egnet for et barn, som hos ekteparet Angela og Brian Hullenberg.

Publisert av MountainStar Healthcare Tirsdag 10. mai 2022

På dagen 20 år etter får Benjamin en bursdagshilsen fra en ukjent avsender som skulle vise seg å være han biologiske mor.
«Jeg kan huske nøyaktig hvor jeg var da jeg fikk beskjeden. Jeg var på jobb, jeg var maskinfører og jeg husker at jeg var i maskin nr. 15», forteller Benjamin til Good Morning America.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Benjamin Hulleberg (@benny_lost_but_found)

- Annonse -

Holly Shearer fødte sønnen sin da hun var bare 15 år da hun tok beslutningen om å gi ham opp for adopsjon, men lille Ben forlot aldri tankene hennes.
«Han var alltid i tankene mine. Spesielt på helligdager og bursdagen hans, en berg-og-dal-bane av følelser. Jeg tenkte på ham hele tiden», forteller Holly.
Adopsjonsbyrået som Holly hadde brukt sendte henne bilder og oppdateringer om sønnen hennes i årevis til de la ned i 2014. Men da han ble 18 år, tok hun motet til seg å søkte ham opp på nettet og oppdaget hans sosiale medier-kontoer, men hun nølte med å kontakte han og ønsket ikke å forstyrre hans aktive og nylig voksne liv.
«Han hadde så mye på gang i livet. Så jeg bare så på avstand», sa Holly Shearer.

Publisert av Holly Shearer Tirsdag 23. november 2021

Han registrerte seg i et adopsjonsregister, skrev brev og gikk gjennom en DNA-test for å prøve å spore henne opp. Så, en dag, fikk han en gratulasjonsmelding på Facebook fra en fremmed. Etter at den at da spurte hvem hun var, avslørte hun at hun var hans fødemor.
Benjamin ble overveldet over å endelig finne sin biologiske mor, nesten ikke i stand til å tro at det virkelig skjedde. Han ba umiddelbart om å få møte henne, og neste dag gråt de og klemte hverandre med begge familiene rundt seg.

- Annonse -

Det merkeligste med hele denne historien er at de at de begge hadde jobbet ved St. Mark’s Hospital i Salt Lake City i løpet av de siste to årene. Holly som medisinsk assistent og Benjamin Hulleberg som frivillig på intensivavdelingen for nyfødte.


Se video og hør Holly og Benjamin fortelle sin fantastiske historien her:

LES OGSÅ: Farmen-Benjamin deler hjerteskjærende beskjed – etter den tøffe perioden: «Det verste var…»

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -