Annonse

Han blir smittet av sin 3 år gamle sønn og må amputere hender og føtter!

Av

To dager etter jul følte Kevin Breen(44), ektemann og far til tre, at han brygget på noe. Det var ikke akkurat en overraskelse – hans tre år gamle sønn hadde akkurat kommet seg over en halsbetennelse.
Den ivrige skiløperen og båtentusiasten ble plutselig dårlig og fikk de vanlige symptomene på en begynnende halsbetennelse, med sår hals og hodepine, og han hadde magesmerter.

Han regnet med at han hadde blitt smittet av sønnen, så han gikk til et lokalt akuttsenter, og alt tydet på en forkjølelse, så han ble sendte hjem med litt medisiner og fikk beskjed om komme tilbake om han ikke ble bedre.
Dagen etter forsto Kevin at det var noe alvorlig galt med han. Han fikk utslett på brystet, så han kontaktet lege og han ble lagt inn på sykehuset for flere tester.

Bilde: GoFundMe

Etter nærmere undersøkelser kunne legene fastslå at han var smittet av streptokokker, og han hadde fått toksisk sjokksyndrom.


Streptokokkinfeksjonen hadde spredd seg fra halsen og ned til magen, og Kevins organer begynte å kollapse.

Kroppen stopper blodtilførselen i hender og føtter for å holde liv i vitale organer som hjertet og hjerne.
Han gikk i septisk sjokk, og for å holde liv i vitale organer fikk Kevin medisiner for å heve blodtrykket, men medisinen fikk blodet til ekstremitetene til å synke til det punktet hvor nekrose oppsto.


Kevin måtte ta en firedoblet amputasjon: fullstendig amputasjon av venstre hånd, amputasjon av flere fingre på høyre hånd og delvis amputasjon av begge føttene.

Han har gått gjennom flere operasjoner og han har måttet lære seg å bruke proteser for å gå og kle på seg.
Se video og hør Kevin fortelle selv om situasjonen her:

LES OGSÅ: Rett etter fødselen måtte moren amputere hendene og beina –  Legene hadde gjort en stor feil!

Denne historien kan virkelig sette et støkk i hvem som helst. Men vi er glade det gikk fint med han, tross alle utfordringene han fikk i livet. La oss dele videre for å ønske han et flott og fantastisk liv. 

LES OGSÅ: Han fikk bakteriell infeksjon etter å ha spist den populære retten – Han måtte til slutt amputere armen!


Forsidebilde: Youtube

Relaterte artikler