Annonse

Han blir beskyld for sin bestefars død – 14 år senere kommer sannheten frem!

Av

Noen hemmeligheter kan være tunge å bære, og de holder vi gjerne for oss selv.

Denne 28 åringen forteller sin historie, om at han har blitt beskyldt for sin bestefars dødsfall, av sine egne foreldre.
I 14 år har han nå levd med dette og er en tung byrde å bære, mest sannsynlig vil han måtte bære den med seg resten av livet.

«Det har nå gått så lang tid at jeg har hatt tid til å tenke på hva som skjedde og hvordan det har forandret meg i etter tid» skriver mannen.

Her er guttens historie:

«Foreldrene mine beskyldte meg for bestefars dødsfall fordi de mente jeg ikke var der for han og fordi jeg ikke gjorde noe for å redde han.


Bestefar var gammel og sliten, og orket ikke å bli gjenopplivet flere ganger. Han hadde skrevet under på skjemaet som forteller at han ikke ønsket å bli gjenopplivet, og ba meg vente minst en time etter han døde før jeg ringte ambulanse.

Dette skjedde mens jeg var midt i tenårene og bestefar hadde allerede blitt gjenopplivet flere ganger, og vært på sykehus over lengre perioder enn jeg kunne gjøre rede for.
Han overlevde blant annet Polio og hadde mange andre problemer. Han var sliten og lei, men mest av alt var han lei av å våkne på sykehuset med en pustetube i halsen.

En dag ringte han meg, og ba meg komme på rommet hans med penn og papir. Han forklarte at dette var et dokument som fortalte at ambulanse og sykehuset ikke kunne gjennomføre gjenopplivning på han. Han fortalte meg at han kunne stole på mange i familien med sitt liv, men meg var den eneste han stolte på med sin død.

Etter noen dager ringer bestefar og forteller at han var blitt dårligere. Han fikk så et stort hjerteinfarkt mens jeg var der, og jeg satt i sengen hans slik at han ikke skulle falle ut. Når øynene hadde fått et glassaktig utseende og han hadde sluttet å puste, satte jeg meg på gulvet og bare satt der og så på han en stund. Etter en times tid hadde han mistet all farge og jeg ringte til ambulansen for å varsle om at han var død.

Pixabay

Foreldrene mine kom like etter ambulansen, jeg ringte ikke til dem selv fordi jeg var redd de skulle forstå hva bestefar og jeg hadde avtalt.
Det hele ledet jo til endel spørsmål, og jeg svarte på de vanligste. De eneste som forstod denne situasjonen var bestefar og meg selv, mine 3 søsken ville ikke se det på sammen måte det visste vi begge to.
Ingen av oss var religiøse, hverken bestefar eller jeg, men resten av familien var det.

Pixabay

Bestefar trodde at bare stillhet ville vente han. Jeg brydde meg ikke så mye om hva familien min ville tro og om de ville hate meg.
Jeg visste at det var dette bestefar ønsket, og da han fikk infarktet valgte jeg å ikke gjøre noe.» Dette forteller det nå 28 år gamle barnebarnet.

Hva tenker du? Tror du han gjorde det rette?
Del denne gripende historien med dine venner!

LES OGSÅ: Kvinnen er gravid og får vite at hennes mann snart skal dø! Da tar hun saken i egne hender!

Forsidebilde: Flickr / LeeHaywood
Kilde: Kilde

Relaterte artikler