-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemHelseHan ble alvorlig forbrent og etter det ble han mobbet - alle...

Han ble alvorlig forbrent og etter det ble han mobbet – alle angrer bittert da de ser han i dag

- Annonse -

Vietnamesiske Ngo Quy Hai(27) brant ansiktet sitt da han var bare noen måneder gammel etter å ha falt ut av en vogn og landet med ansiktet på en kokende gryte med grøt.
Foreldrene hans kjørte ham til barnesykehuset Ho Chi Minh-byen hvor han fikk medisinsk behandling i nesten to år.
Legen klarte heldigvis å redde livet hans, men skadene han pådro seg gjorde at han så skummel og barn nektet å leke med ham.

Det førte til at han konstant ble mobbet på skolen. Imidlertid var han heldig nok til å finne en venn som også hadde funksjonshemninger, Hoàng Xiên.
Foreldrene trakk ham ut av skolen som førsteklassing for å forhindre at han ble mobbet av andre barn, og resultatet var at Hai ble en eneboer, bekymret for at fremmede ville erte ham for skadene hans.

- Annonse -

Han måtte gjennomgå mange rekonstruktive operasjoner og fikk store arr som en permanent påminnelse om den mest smertefulle dagen i hans liv.
«Jeg følte meg ensom da jeg vokste opp og hadde ikke mange venner. Jeg følte meg utstøtt fra samfunnet. Da jeg prøvde å finne arbeid, ble jeg hånet. I ett tilfelle forlot jeg ikke huset mitt på nesten to år.»

Gjennom all smerten og sorgen holdt Hai fast i en drøm: han ønsket å åpne et bakeri.
Dette som et direkte resultat av at han og vennen en gang ble kastet ut av et bakeri de pleide å besøke.

«Vi var veldig fattige så klærne våre var ikke like fine som noen andre, og de hørte heller ikke på forklaringen vår. De jaget oss bort.
Det var ydmykende. Men det er en opplevelse som har gjort meg til den jeg er i dag. Det fikk meg til å vite i hjertet hva jeg vil gjøre. Jeg tenkte å åpne mitt eget bakeri så jeg kan bake deilige og vakre kaker og servere god mat til alle, enten de er rike eller fattige. Jeg skal ikke diskriminere; alle skal være velkommen», sa Hai.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Med sin families støtte fikk han gå på en skole med stor gjestfrihet i Hanoi. Dessuten oppnådde Hai sin drøm om å åpne sitt eget bakeri.
«Jeg er mer enn hvordan jeg ser ut. Kall meg ikke stygge ord. Jeg er en overlever!»


Se video og hør den inspirerende historien her:

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Døende pappas siste ønske er å få se babyen før han dør – legene setter raskt i gang fødselen!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -