4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisHalvor Bakke klar for nye utfordringer: «En uke med mange følelser…»

Halvor Bakke klar for nye utfordringer: «En uke med mange følelser…»

- Annonse -

TV-personlighet og interiørekspert Halvor Bakke(52), er kjent for mange fra den populære programserien «Eventyrlig oppussing» på TV3, hvor han sammen med sine medhjelpere gir nytt liv til hytter og hus over hele landet.

Han fikk sitt gjennombrudd som interiørarkitekt i programmet «Homsepatruljen» i 2004, og har siden vært en del av mange TV-produksjoner som interiørekspert.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)

- Annonse -

Halvor Bakke er en aktiv bruker på Instagram, hvor han publiserer vakre interiørbilder, og om sitt privatliv med sine 300 000 følgere.
Nylig delte han et innlegg fra sitt arbeid i Zanzibar i Tanzania, der han distribuerer briller til barn, i samarbeid med tidligere håndballstjernen Gro Hammerseng Edin.
«På søndag reiser jeg tilbake til Zanzibar med Specsavers Norge. En uke med mange følelser og inntrykk. Vi skal dele ut briller vi har samlet inn hjemme i Norge. Ser frem til å kunne bidra igjen. Brillene til Gro Hammerseng-Edin er med i bagasjen!»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)

- Annonse -

Optikerkjeden Specsavers samler inn ubrukte briller for å hjelpe mennesker i Tanzania. Brillene blir desinfisert, sortert og målt for styrke.
Et årlig team av optikere og assistenter reiser til Tanzania med brillene og utstyret, og setter opp en «EyeCamp» for å undersøke og dele ut briller til innbyggerne. Ifølge Specsavers ble det gjort ca. 1 000 synsundersøkelser på siste tur og utdelt nærmere 2 000 briller og solbriller.


Innlegget til Halvor Bakke har fått nesten 8 tusen likerklikk og kommentarene har strømmet inn med lykkeønskninger, blant annet Gro Hammerseng Edin som skriver:
«God tur kjære venn. Det var enormt givende og en sterk opplevelse å være med @specsaversnorge 💚til Tanzania. Håper brillene gjør nytte for seg på årets tur».

Vi ønsker Halvor Bakke lykke til med brilleutdelingen i Tanzania!

LES OGSÅ: Aleksander Sæterstøl i dyp sorg etter brannen: «Det er…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -