12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisHalvor Bakke får endelig realisert sin store drøm - nå skjer det

Halvor Bakke får endelig realisert sin store drøm – nå skjer det

- Annonse -

TV-personligheten og interiørekspert Halvor Bakke(52) har i årevis fortryllet og inspirert seere med sitt enestående designøye og kreative interiørkonsepter.
Eventyret for Halvor Bakke begynte i 2015 da han lanserte sitt eget program med den passende tittelen «Eventyrlig oppussing». Programmet ble raskt en stor suksess og fanget publikums oppmerksomhet med Halvors unike evne til å transformere hverdagslige rom til drømmehjem. I tillegg til sin vellykkede TV-karriere, ble Bakke i år også anerkjent med en prestisjetung nominasjon til Gullruten 2023, i kategorien «beste programleder – reality og livsstil».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)

- Annonse -

Halvor Bakke har nylig kunngjort en spennende nyhet. Han har satt sin Oslo-leilighet til salgs, en nyhet han delte på Instagrams historiefunksjon i helgen. Leiligheten på 33 kvm, som var ment som et investeringsprosjekt for utleie, har en prisantydning på 4,2 millioner kroner og ligger i hjertet av Oslo, ved Teaterplassen på Grønland.
Han delte også en spennende detalj om sitt eget store boligprosjekt som er underveis. Han jobber med å realisere sin drøm om et stort hus.
«Vi bygger hus i Sør-Afrika»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)

Halvor samarbeider med sin gode venn og forretningspartner, Julian Bjørnerem, på dette spennende prosjektet.
«Halvor er en av mine bestevenner og nå en supergod sjef og kollega. Vi elsker å tilbringe tid sammen. Han stiller alltid opp for meg, er raus, morsom – rett og slett en herlig fyr!», sier Julian ifølge TV2.
Boligprosjektet i Sør-Afrika blir en oase for ferie og et tropisk hjemmekontor. Med motsatt årstid fra Norge, herlig mat og vin, og muligheten for å arbeide i varmere strøk, beskriver Bakke det som en «drøm som går i oppfyllelse.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)

- Annonse -


For tiden er Halvor også aktuell med en ny oppussingsbok som snart vil være tilgjengelig i bokhandlere over hele landet. Gratulerer så mye til dem begge, som nå tar steget mot en spennende ny boligopplevelse!

LES OGSÅ: Finn Schjøll med rørende ord til Desta Beeder på den store dagen – dette sier han

Del gjerne videre slik at alle dine venner får med seg denne gladnyheten. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -