12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisHalvor Bakke deler gladmelding som alle bør få med seg: «Det er...

Halvor Bakke deler gladmelding som alle bør få med seg: «Det er offisielt!»

- Annonse -

I over en årrekke har Halvor Bakke (52) vært en elsket skikkelse på TV-skjermen, og han har tatt oss med på utallige eventyr gjennom serien «Eventyrlig Oppussing». Halvor Bakke har ikke bare satt sitt preg på interiørverdenen, men har også underholdt og inspirert seere over hele landet med sin unike stil og eksepsjonelle ferdigheter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)

- Annonse -

TV-seere, gjør dere klare! Torsdag 14. september klokken 21:30 er det endelig tid for den etterlengtede niende sesongen av «Eventyrlig Oppussing». Programmet har vært en oppussingsfavoritt i flere sesonger, og nå er det på tide å ta oss med på nok en vill og vakker reise.
Halvor Bakke selv delte nyheten om den kommende sesongen på sin Instagram-konto. Han skrev:
«Det er offisielt! Torsdag 14. september klokken 21:30 er vi endelig tilbake på @tv3norge! Denne høsten reiser vi til 8 ulike hytter, som alle trenger litt kjærlighet. Vi gleder oss til å vise dere hva vi har gjort. Skal dere se på?»

I «Eventyrlig Oppussing» tar Halvor Bakke og hans team seerne med til noen av Norges mest idylliske steder, inkludert fjellene, sjøene og skogene. Dette er imidlertid ikke din gjennomsnittlige oppussingsserie. Teamet står overfor utfordringer som frakt av materialer til avsidesliggende steder, og de må til og med tilbringe netter i telt. Men det er nettopp denne barske og eventyrlige tilnærmingen som gjør programmet så unikt og spennende.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)

- Annonse -

I et annet innlegg på Instagram gir Halovr oss en oppdatering fra opptakene til «Eventyrlig Oppussing». Her deler han en nyhet om at Ole Mikal Rosén-Lystrup, en populær profil i programmet, er sykemeldt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)


For å fylle tomrommet får de hjelp av en velkjent TV-personlighet, Rune Strandenes, kjent fra TV 2-programmet «Tid for hjem». Dette har skapt spenning og forventning blant seerne, og det virker som om mange gleder seg til å se Rune i aksjon sammen med Bakke og teamet.
Så marker kalenderen, gjør deg klar til en dose interiørmagi og eventyr, og nyt den niende sesongen av «Eventyrlig Oppussing».

LES OGSÅ: Dette er Olaug Bollestads ærlige ord om helsesituasjonen: «Mer og mer..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -