Annonse

Gutten skulle ta klassebilde, men en liten detalj i bildet gjorde at moren ble helt knust over det hun så!

Av

Cassandra Lane er mor til fem barn, og de økonomiske vanskelighetene som kan oppstå i livet hadde kommet i hennes retning. Økonomien hjemme hos dem er noen ganger stram og det hender noe må ofres.
Det viktigste er at hun elsker dem alle, selv om hun ikke kunne gi dem alt de ønsker seg.
Hennes sønn Zeke skulle ta klassebilde til årsboken, noe motvillig var han, men Cassandra forlangte at dette måtte han stille opp på. Og hun fortalte at han ikke skulle bekymre seg for de ville bare ta portrettbilde, men der tok hun feil!

Hun ble så rørt at hun delte sine tanker på Facebook.
Dette er hva hun skrev:

«Tidligere i uken gikk vi for å ta Zeke årsbok bilde. På veien la jeg merke til hendene hans, arbeids hender.
Hender som så ut akkurat som min fars vakre hender og som Brandons i de tidlige årene av ekteskapet vårt.
Jeg fortalte ham at han ikke måtte bekymre seg, de ville bare ta bilder av ansiktet hans. Jeg tok feil.
Da vi satt og ventet på tur, så jeg alle barna i sine skolejakker, og jeg legger merke til Zekes skitne hender.
Jeg får tårer i øynene mine.

Har jeg gitt ham alt som en forelder burde gi til sitt barn under oppveksten? Han jobber ute i varmen, 30-40 timer i uken om sommeren. Han ville ikke ha en klasse ring eller skolejakke. Han fikk en ny bil.
Jeg begynte å sammenligne meg med andre mødre og lurte på om jeg virkelig hadde vist ham nok hvor mye jeg elsket ham. Vi dro fra skolen og jeg følte meg som en dårlig mor som ikke ga vår sønn alt.

Jeg har reflektert mye de siste dagene og grått mye. Jeg beklager Zeke, og han lo mot meg og sa, «Hvorfor er du lei deg? Fordi du har lært meg å jobbe hardt for ting jeg vil ha? Fordi jeg vet verdien av en dollar? Fordi jeg ikke kommer til å tro at jeg fortjener å ha alt jeg vil ha?


Og søsteren minnet meg om at de beste tingene i livet ikke er ting, men relasjoner, og eventuelle mangler i mine foreldre er dekket av Guds nåde. Så mødre, om du sliter med å sammenligne deg med andre, vær oppmerksom på at Gud ga deg barna dine fordi han ville at du skulle være deres mor. Ikke noen andre.
Jeg er så stolt av Zeke, som har tatt med broren sin i dag for å kjøpe en kano, for penger han har tjent, i en bil han selv har laget med sine bare hender, og med bensin han betalte selv.
Jeg er ikke klar for at Zeke blir voksen, men jeg tror han er på farten. »

Som foreldre kan du kanskje ikke gi barna dine det de peker på, men det spiller ingen rolle.
Fordi kjærligheten er det viktigste og det koster ingenting å gi!

Del videre hennes viktig innlegg, slik at alle foreldre får lest dette – og hvor viktig det er å være forelder.


LES OGSÅ: En 9 år gammel gutt forsvinner hver dag – pappaen følger etter han! Det ble et rørende øyeblikk for pappaen når forsto grunnen!

Relaterte artikler