Annonse

Gutten gråter og kaster opp på førskolen – En dag blir læreren avslørt om sine sjokkerende metoder!

Av

Mamma Kelcia, ble bekymret da hennes fire år gamle sønn, Kelon Johnson-Chaney, ble sendt hjem fra skolen på grunn av at han gråt og kastet opp.
Moren visste at noe var helt galt, for Kelon var ikke syk, og da hun fant ut sannheten ble hun skremt av lærerens form for avstraffelse.
Hun snakket med Kelon for å prøve å finne ut hva som hadde skjedd. Kelon, fortalte at han hadde ledd i klassen, men da hadde læreren blitt sint.

Bilde: Kilde

Vanlige disiplinær tiltak er å bruke time-out som fungerte veldig bra.
Men, i stedet for vanlige disiplinære tiltak, valgte læreren å benytte en annen straff som var inspirert fra en bok de hadde lest i klassen.
De hadde lest boken «After School Monsters» som handler om en liten jente som kommer hjem fra skolen, hun finner et monster som venter på henne i huset som vil spise henne og han jager henne rundt i huset.

Bilde: Kilde

Kelon ble låst inn i et skap som læreren hadde fortalt at det var monstre inni, og monstrene ville spise dem hvis de oppførte seg dårlig,
så her skulle Kelon sitte under sin time-out på fem minutter. Kelon ble så redd, han ropte alt han kunne, han gråt og kastet opp.

Bilde: Kilde

«Du tar en fireåring og setter de i et mørkt skap. Det er som tortur. Det kan være tortur selv for en voksen som er redd for mørket.
Hvem låser noen inn i et skap?» sier en sint mamma.
Læreren ble oppsagt med øyeblikkelig virkning.
Se og hør hele historien her:

Absolutt ingen barn skal måtte gå igjennom noe slikt som dette! DEL VIDERE om du er enig!

LES OGSÅ: Den 11 år gamle jenta gir læreren en lapp fra sin mor – Da ringer læreren politiet umiddelbart! 

Relaterte artikler