Annonse

Gutten gjorde tidenes kupp da kan kjøpte et maleri til 18 kroner!

Av

Denne unge gutten tror han kommer til å bli rik på å kjøpe og selge antikviteter, og basert på hans siste oppdagelse, tror jeg at han har en lys fremtid foran seg!
Det siste bilde han har kjøpt, betalte han 2 dollar for, ca. 18 kroner.
Gutten tar med seg maleriet han kjøpte til Antiques Roadshow for å se om maleriet hans er verdt noe.
Han forklarer til Antiques Roadshow antikvaren David Weiss, at han liker å kjøpe og selge glass, sterlingsølv og andre samleobjekter.
David Weiss er imponert over den unge guttens øyne for antikviteter og spør hvordan han kom over det spesielle bilde. Den unge gutten forklarer entusiastisk hvordan han snublet over maleriet mens han var ute med faren sin på en brukt auksjon.
«Dette ble funnet på en auksjon i South Jersey – jeg fikk den for to dollar. Vi trodde det var en akvarell, men vi kunne ikke si noe på grunn av UV-glasset», sier han.

Bilde: Youtube skjermdump

David Weiss er enig i at det er en akvarell og påpeker deretter signaturen i hjørnet av maleriet, som indikerer at det er et maleri av en nederlandsk kunstner fra slutten av 1800-tallet ved navn Albert Neuhuys.
David spurte gutten om han la merke til kunstnerens signatur nederst til høyre i maleriet, og han sa at han faktisk så navnet Albert, men ikke kunne gjenkjenne det andre. Da Weiss fortalte gutten etternavnet til artisten, hadde den unge gutten ingen anelse om hvem han var, og det var av en god grunn …
Mange av maleriene laget av Neuhuys er utstilt på anerkjente kunstmuseer. Og nå på en eller annen måte var en av dem i hendene på denne unge gutten.
Weiss fortalte gutten at kunstneren ble født i 1844 og døde i 1914, så akvarellen ble sannsynligvis gjort i det siste del av 1800-tallet.

Så hva er maleriet verdt i dag? Gjorde den unge gutten et kupp?
Se video og se guttens reaksjon når han får vite verdien på maleriet her:

For et fantastisk kupp, dette hadde han aldri regnet med!
Del gjerne videre denne utrolige historien med dine venner!


LES OGSÅ: Kun 3 av 10 klarer denne: Hvor mange mennesker kan du finne i bildet?

Relaterte artikler