Annonse

Gutten falt av sykkelen og døde et par dager senere – Legen overså en liten feil med såret hans!

Av

Liam Flanagan etter det stygge fallet i de lokale gatene Pilot Rock like ved der familien bor.
Han ble truffet i låret av styret som flerret opp dongeribuksen, og fikk et dypt kutt i låret.

Bilde: KGW News

 

Liams foreldre brakte ham til den lokale legen og ble sydd. Til tross for dette ville ikke de store smertene rundt såret i låret gi slipp.
Liams mor Sara tok ham derfor med til legen på sykehuset. Legen der syntes ikke skaden var så alvorlig at Liam hadde behov for antibiotika.
«Dette var Liams aller første ulykke, han syntes det var vondt. Han hadde heller aldri blitt sydd før» fortalte Sara til People. Familien returnerte til sykehuset et par dager senere fordi Liam fortsatt sa han hadde store smerter. Foreldrene til Liam hadde sett at huden rundt såret hadde forandret seg. Det var blitt misfarget med røde og lilla fargetoner.
Legene oppdaget nå at Liam var infisert med en sjelden kjøttetende bakterie kalt nekrotiserende fasciitt.

Bilde:  GoFundMe

Liam ble sannsynligvis infisert i hans åpne sår via jorda. Bakteriene er veldig farlige, og er kjent for å spre seg utrolig raskt. Det kan fort medføre skader på kroppens vev uten håp om å bli restituert igjen. I slike tilfeller er tiden helt avgjørende.


Legene gjorde nå alt de kunne ved øyeblikkelig kirurgi for å kunne stoppe bakterienes spredning. Lille Liam ble flydd til et barnesykehus i Portland. Dessverre hadde bakteriene allerede spredd seg for langt, og legene ble nødt til å amputere lemmer og deler av kroppen til Liam. Legene håpet dette kunne stoppe spredningen og redde livet hans. Den aggressive infeksjonen var allerede spredt seg over store deler av kroppen og lot seg ikke stoppe. Det var allerede for sent og Liam døde kort tid etter operasjonen.

Bilde: GoFundMe

Liams foreldre har stor sorg etter sin sønns død. De håper at Liams historie kan være en påminnelse for andre foreldre om å følge med på misfarging og unormalt vev rundt sår. Det er også andre symptomer på nekrotiserende fascitt som feber, tretthet, oppkast og plutselige kulderystelser.

Kilde: AP

«Selv om dette er mitt verste mareritt velger jeg å tro at det var en mening med hans død» forteller Liams mor til People.
«Kanskje det er å redde andres liv, fordi ingen fortjener det vi har gått gjennom.»


SE NYHETSINNSLAGET HER

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien!

LES OGSÅ: En 5 år gammel gutt døde av denne planten – Nå ønsker faren å advare alle om planten som kan ta livet at et barn på 1 minutt!

Forsidebilde: KGW News
Kilde: KGW News, USA Today, People

Relaterte artikler