10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemFamilieGutten er på vei hjem da en fremmed forsøker å dra han...

Gutten er på vei hjem da en fremmed forsøker å dra han inn i bilen! – plutselig får han en idè som redder han

- Annonse -

Foreldrene til en 12 år gammel gutt i Centerville, Utah i USA, rapporterte et forsøk på bortføring til politiet, som nå etterforsker saken.

Duncan fortalte politiet at han ble tatt tak i av en mann som tilbød ham godteri mens han gikk hjem alene. Han nektet, men mannen tok tak i skjorten hans og løftet ham opp og dro han mot bilen.

Youtube skjermdump
- Annonse -

«Han krysser veien og ser at det står en bil parkert i krysset. Mannen ved bilen roper ‘Du gutt, vil du ha godteri?’. Sønnen min svarte «Nei takk», sa Duncans far Jerry.
Duncan fant alle kreftene sine og slo mannen rett i ansiktet, noe som gjorde at mannen vaklet og mistet taket i genseren og Duncan var fri.
«Han er en tøffing», sier faren.

Duncan løp så fort han kunne og klarte å flykte til en park i nærheten hvor han gjemte seg. Han løp hjem til foreldrene etter 30 minutter og fortalte hva som hadde skjedd.
«Vi har sagt at hvis du havner i en situasjon der du mistenker at du blir kidnappet, vil vi at du skal slå, bite, rive, alt du kan for å komme deg fri», sier foreldrene.
Guttenes foreldre oppfordrer alle foreldre til å snakke med barna sine om hva de skal gjøre hvis de føler seg truet eller forsøkt tatt av noen!

LES OGSÅ: Dette er Trine Reins rørende ord til Lars Monsen på den store dagen

- Annonse -

Se video og hør om den dramatiske hendelsen her:

LES OGSÅ: Bahareh Letnes deler ærlige ord etter det triste bruddet med Per: «Så lenge jeg lever..»

Del gjerne videre denne utrolig historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -