Annonse

Gutten (8) med Downs syndrom og autisme gir opp og legger seg ned – Da har læreren en genial løsning!

Av

Et bilde av en skoleelev og en assisterende rektor som legger seg på skolens fortau går nå viralt av verdens vakreste grunn.
Åtte år gamle LJ er en gutt fra Marion, Ohio og han går på Garfield Elementary School.
Guttens personlighet kan lett beskrives som en solstråle – han er alltid glad og snakker med alle. Den lekne tredjeklassingen lever med Downs syndrom og autisme, alle elsker han, både lærere og elever.
Men en dag skulle bli litt annerledes enn de andre skoledagen, denne dagen var LJ synlig opprørt, fortvilet og lei, skolebussen kom ikke som den skulle og han ville bare hjem!

Han ble så oppgitt at han bare la seg rett ned på bakken for å vente, det var stekende varmt, men LJ brydde seg ikke om noe.
Den nye assisterende rektoren på skolen, Mr. Smith, ville imidlertid ikke la barnet ligge der å vente på egenhånd, så han la seg på bakken sammen med ham for å hjelpe ham til å føle seg bedre!

Bilde: Facebook skjermbilde

En assistent ved skolen, Amber McKinniss var vitne til det rørende samspillet mellom mannen og barnet, så hun bestemte seg for å ta et bilde av den hjertevarmende scenen.
Amber sendte bildet til moren, Steph, og hun ble helt satt ut av det hun så.
Denne handlingen av kjærlighet, medfølelse og omtanke fra assisterende rektor, betydde mye for henne og hennes familie. Hun bestemte seg for å dele dette øyeblikket med hele verden på Facebook.

Se video for å høre Steph fortelle om LJ og hvordan hendelsen berørte deres liv her:

For en fantastisk lærer som virkelig bryr seg og gjør en endring! 
La oss hylle alle lærere i verden som gjør en så viktig jobb for samfunnet vårt. 
De bryr seg virkelig om våre barn!


LES OGSÅ: Gutten tok bilde av brødskivene på skolen, da skjønner moren at læreren stjal lunsjen hans!


 

Relaterte artikler