Annonse

En gutt sitter ved sin morfars dødsleie som eneste arving..

Av

En gutt sitter ved sin morfars dødsleie som eneste arving

  • Når jeg ikke finnes mer så skal du få mine gamle klenodier. Du skal får min Harley Davidsson. Du må tå godt vare på den og alltid smøre inn skinnsadelen med vaselin om du ser at det er fuktig eller regner ute

Gutten hørte på hva han sa, han tok ut Harleyen på en lang tur og kjørte ut på landet, og der kom han fram til en liten hytte. Han banket på og der står husbonden, kona, datteren og en jente. Han forteller at han har kjørt seg bort og lurer på hvordan han skal kjøre for å komme seg videre til nærmeste bensinstasjon.

  • Du behøver ikke å kjøre videre nå som det begynner å bli mørkt. Kom inn så får du litt mat.

Når gutten kommer innenfor døren får han se at det står oppvask overalt på kjøkkenet, utenom på komfyren, kjøkkenbordet og på stolene.


  • Hva er grunnen for at dere har så mye oppvask? Jeg mener, det er jo 3 kvinner i hytta.
  • Ja, sier husbonden, i denne hytta så har vi for vane å være helt rolig når vi spiser. Den som snakker må ta oppvasken.
  • Ja, da forstår jeg, sier gutten og setter seg til bords

Først så spiser de forrett og når den er spist går det en liten faen i gutten og han tar med seg datteren inn på kammerset for et lite nummer. Ikke en lyd sier hun under hele akten. Ikke ett lite stønn eller sukk, ingenting sier hun! De går ut på kjøkkenet igjen og nå er det varmrett. Når den er spist opp så tar han med seg jenta inn på kammerset, og det samme gjentar seg. Ikke en lyd kommer det fra henne. Hun ligger bare å smiler. Nå var det klart for dessert, og mens de spiser så lurer gutten på hvordan han skal gjøre det. Han bestemmer seg for å ta med kona også. Det samme skjer med henne. Det kommer ikke en lyd ut av henne. Hun ligger bare å smiler hun også. De går ut på kjøkkenet og da er det klart for kaffe, og da ser gutten at det har begynt å regne ute. Han river opp vaselinboksen av lomma og åpner den. Da hyler husbonden:

  • JEG VASKER OPP, JEG VASKER OPP!!

HA HA! Del videre om du også fikk deg en god latter!

LES OGSÅ :Hun skal holde en bønn, men det hun sier får hele salen til å bryte ut i latter!


Relaterte artikler