Annonse

Gunhild Stordalen deler ny oppdatering om den livsfarlige sykdommen!

Av

Nå deler hun en god nyhet med alle sine fans og følgere.
Gunhild Stordalen har siden 2014 vært åpen om at hun har slitt med sykdommen systematisk sklerose.
Det har vært en lang kamp der hun har vært igjennom oppturer og nedturer. Hun har hele tiden oppdatert alle sine følgere igjennom sosiale medier.

Gunhild har nå delt en ny oppdatering som virkelig gleder oss.
Hun har skrevet med egne ord på engelsk og vi har prøvd å oversette så godt vi kan.
På sin Instagram konto skriver hun følgende: 

«Da jeg ble diagnostisert med med den livstruende sykdommen sklerose i 2014, fantes det ingen kur. Men vi fant en eksperimentell behandling i Nederland. I dag, 3 år etter min andre beinmargstransplantasjon, er sykdommen nesten umerkelig og jeg kan senke dusen medisiner. Jeg har fortsatt noen feil i systemet, men med en lang og avslappende sommerferie, skal jeg komme meg dit! Jeg måtte kjøpe en dobbel porsjon iskrem for å feire et slikt medisinsk gjennombrudd, som kan gi håp til pasienter over hele verden»Dette var virkelig gode nyheter for Gunhild og Petter. Sammen har de kjempet mot sykdommen og virkelig stått på!
Vi håper du nå kan fortsette å være frisk og leve et vanlig liv. Du er en sterk og flott kvinne og vi heier på deg hele veien! Petter er en flott mann som støttet sin kone igjennom de tøffe tidene! 

Gi en tommel opp for å sende Gunhild mange varme klemmer!

LES OGSÅ: Michael veide 150 kg – Han begynte og gå hver dag: Slik ser han ut 2 år senere!Forsidebilde: Instagram skjermdump / gunhild_stordalen

 

Relaterte artikler