Annonse

Dette er grunnen til at hans kone spiser middag alene hver dag! Nå vil han hylle henne og jobben hun gjør!

Av

Et av de viktigste yrkene som finnes er å være sykepleier. Leger og kirurger tar ofte stor plass, derfor får sykepleierne dessverre ikke den oppmerksomheten de fortjener. Sykepleiernes arbeid er minst like viktig. Phillip Urtz fra USA fikk den innsikten mens han betraktet sin kone spise middag etter 14 timers lang arbeidsdag. For Phillip ble dette veldig viktig, og han valgte å skrive om sin innsikt på Facebook. Senere ble innlegget delt av siden Love What Matters.

Phillip skrev:
«Dette er min kone Jessica hvor hun spiser middag etter 14 timers arbeidsdag.

Bilde: Kilde

Når hun kommer hjem fra arbeid, har hun kun tid til å spise og sove før det igjen er tid for neste arbeidsdag.
Hun står tidlig opp for å gjøre seg klar. Jessica liker ikke å bli forstyrret når hun har egentid om morgenen, og det blir respektert.
Hun dusjer, ordner håret, lager matpakker og kysser både meg og hundene før hun tar farvel, og går ut gjennom døren klar for en ny arbeidsdag.
På arbeid hjelper hun mennesker som gjerne opplever sine verste dager i livet. Det kan være hjerneblødninger, bil og motorsykkel ulykker, fall, benbrudd, hjerneskader og annet.
Hele tiden tar hun hånd om foreldre, søstre, brødre, venne og familier. For henne spiller det ingen rolle hvem du er, hun hjelper deg.»


Bilde: Kilde

Phillip fortsetter:
«Ofte jobber Jessica gjennom hele lunsjen og har sjelden tid til å sitte og hvile. Som oftest vil hun bare sitte ned når hun kommer hjem etter 14 timers lang arbeidsdag.
Hun tar av seg skoene sine, som gjerne har trådt i blod og tårer i løpet av dagen.
Jeg spør henne ikke hvordan dagen hennes har vært fordi hun ikke liker å snakke om arbeidet sitt når hun er hjemme, og det er greit for meg. Skulle hun likevel ha lyst å snakke, lytter jeg gjerne. Av og til kommer hun glad hjem, andre ganger er hun lei seg. Uansett hvordan hun har det, er hun alltid klar til neste arbeidsdag.

Bilde: Kilde

Jeg elsker min kone av hele mitt hjerte, min kone er min helt. Min kone er sykepleier i sitt hjerte.»

Sykepleierne fortjener å bli hyllet over hele verden. Phillips innlegg om sykepleiernes viktige arbeid minner oss på dette.
Det er mange som kommenterer at de ikke har tenkt over hvor hardt sykepleierne arbeider, og noen mener deres arbeid er like viktig som legenes. Kanskje det er enda viktigere.
Vi er enige om å hylle sykepleierne, og sender dem en varm applaus.


Del videre for å hylle alle sykepleiere og deres fantastiske innsats hver eneste dag!

LES OGSÅ: En sykepleier forteller: Klokken var 08:30, da en 80 åring kom til mottaket!

Kilde: lovewhatreallymatters
Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler