10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisGrunde Myhrer deler ærlig beskjed etter «Kompani Lauritzen»: «Jeg er..»

Grunde Myhrer deler ærlig beskjed etter «Kompani Lauritzen»: «Jeg er..»

- Annonse -

Årets sesong av programmet «Kompani Lauritzen» løftet virkelig hele konseptet til nye høyder. Uke etter fikk vi se samtlige utfordre seg selv og dytte seg langt utenfor sin egen komfortsone.

Grunde Myhrer skilte seg litt ut allerede fra start, med sin positive holdning og innstilling.
Mange mener han hadde noen små fordeler med at han var så god på å svømme, og at det var svømming i finalen. Men igjennom hver eneste episode så kunne vi se at han virkelig ga alt, og gjorde alt for å bli litt bedre hver eneste dag.

- Annonse -

Det var uansett veldig gøy å se at han vant hele programmet, og at de andre deltakerne unnet han seieren. Rett etter seieren så delte han denne beskjeden på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av GRUNDE MYHRER (@grundemyhrer)

Bildet har skapt tusenvis av reaksjoner og mange gratulasjoner.
Nå har det gått noen dager siden finalen ble vist på TV, men Grunde sitter fortsatt med en fantastisk følelse. På Instagram har han det et ærlig og rørende innlegg om hva han virkelig føler. Dette er hva han har skrevet med sine egne ord:


- Annonse -

– Dette bildet oppsummerer Kompani for meg💚Glede, omsorg og slit🎖️Tusen takk for alle gratulasjoner det betyr utrolig mye 🫶🏼Men denne opplevelsen hadde ikke vært noen ting uten alle de folkene jeg har vært med. Takk til mine medsoldater som har gjort denne opplevelsen helt fantastisk. Så mye omsorg, engasjement, og kjærlighet skal du lete lenge etter. Takk til et fantastisk befal som har ledet oss gjennom disse ukene og pushet meg og gitt meg de rette verktøyene for å bli en bedre versjon av meg selv. Takk til produksjonen for at dere har skapt dette fantastiske programmet. Jeg er evig takknemlig for muligheten🫡💚 #kompanilauritzen

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av GRUNDE MYHRER (@grundemyhrer)

Del gjerne videre dette herlige og rørende innlegget til Grunde. 

LES OGSÅ: «Kompani Lauritzen» Tete Lidbom og kjæresten avslører familieforøkelse: «Vi har»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -